Sömnsvårigheter.

Så var det helg igen! Jobb helg för min del. Men det gör ute så mycket, nedräkningen till semestern börjar på allvar idag! 12 arbetsdagar kvar, varav en halv redan är avverkad snart..! ;)
..

Igår var vi inne i Linköping hela dagen igen. Vet inte hur många gånger vi åkt dit den här veckan.. Det börjar röra på sig nu iaf. Så håll en tumme eller två.
..

Nackdelen med att jobba helg är att jag inte får träffa min lilla fis något. Kommer hem vid halv sju ikväll och då är det strax läggdags.. :( lika jobbigt varje gång.
Läggdags ja, Elsa har börjat krångla något enormt när hon ska somna. Det bökas, stökas och tjuts om vartannat. Helst av allt vill hon somna i soffan hos oss, men det går ju inte.. Då håller hon sig vaken så länge hon kan innan hon tillslut slår ihop..
Men det är bara att härda ut, det är bara en period..

Haha, annars har Elsa kommit på att det låter roligt om man trampar på sniglar..! ONGE, så får man inte göra! Först var dom intressanta och hon ville gärna plocka upp dom i handen, sen vart dom tråkiga och då trampar vi på dom..!? Undrar vart hon får allt ifrån.. <3

Älskade älskade barn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0