Skön sov stil!?

Kollade precis till den här damen, hon såg ut att ligga skönt..!!


Ögon inflammation & vatten lek!

Min önskan gick i uppfyllelse! Idag är det betydligt varmare och skönare än igår! Härligt! :)

Igår kväll började Elsas ena öga att rinna, och inatt åkte hon på ögon inflammation.. Båda ögonen varar lite men hennes vänstra är värst.. Imorse var det helt ihop klibbat. Fick bli ett samtal till våran Bvc-Birgitta, både att boka om tiden och få ögon droppar utskrivna. Dropparna är sådär populära ska tilläggas..
Dessutom har hon feber också. 4e gången på 5 veckor. Birgitta trodde det är en virus infektion som vägrar ge med sig.. Så ge dig nu, virus jävel!

Vi kom nyss hem från en lång promenad så nu är hunden mer död än levande! Hon orkar ingenting så fort det blir lite varmare..

Elsa sitter just nu i en pytteliten bad balja på altanen, meningen var att hon bara skulle leka med vattnet, men hon klev rätt i med blöja på! Mamman tänkte att hon kunde få sitta i solen en stund medans leken pågick, men nej nej, mamma måste ju vara med o leka!! ;)
Ge mig värme!

Nu gör jag något som jag inte gjort på snart 1 och ett halvt år, äter lunch framför tv'n, helt själv!!!! Elsa sover visst ett låååång nap idag, hon somnade redan vid 11 tiden utan lunch i magen, så jag antar att hon vaknar snart och är vrål hungrig.

Annars är dagen lugn, vi plockar och fixar här hemma, tyvärr välbehövligt. Jag går o längtar efter värmen.. Det får gärna bli minst 10 grader varmare nu på en gång..
Cricke fyllde 27 i helgen så han fick bland annat ett par solstolar av mig som än så länge står oanvända..:/

Imon ska vi till Bvc redan klockan 8,30. Vilken jävla dum tid! Vi som sovit till 7-8 en tid nu, dumt att bryta dom vanorna..!

Så här ser man ut när man målat hemma hos moster Johanna;Dan före dan.

Oh yes. Imon jobbar jag 8,4 timmar, sedan är det SEMESTER!!!!!! Underbart!
Elsa gjorde sin sista dagis dag idag, då vi ska på student imon. Så nu är hon ledig i 8 veckor! Får vi se hur det går att komma tillbaka sen, men det är förhoppningsvis inga problem. Hon trivs ju där som fisken i vatten! :)

Idag brassa vi in till stan efter jobbet! Sambon/pappan fyller ju år på söndag, så vi handla ett par fin fina presenter! Får vi hoppas han blir nöjd! :) inhandlade även lite nya skor o sommar kläder till Elsa. Lustigt nog blir det aldrig något till mig själv.. Kanske skulle unna sig något snart?!

Just i detta nu så står Elsa och äter välling framför tv'n. Ungen är galen i djur så animal planer går varm här hemma! Dock gillar hon inte när dom slåss eller liknande, då skriker hon nej rätt ut! Tok unge! <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/838248/images/2012/pic_206638724.jpg" class="image">


Älskade glad fis!


8e juni!

Och våran fina Filippa blir 16 år! Vi får komma in nästa vecka när vi är friska & krya. :)

Jag har nämligen drabbats av en dunder förkylning och Elsa har feber för 3e gången på 3 veckor.. Jippi.
Dock tänker jag ändå jobba. Bara 6 arbetsdagar kvar till semestern! :D:D och nu har vi fått våra sommar jobbare, så dagarna blir rätt slöa..!

I onsdags vart jag bjuden på frukost hos bästa Sanna! Det pratades, åts och sågs på bilder! Elsa ägnade tiden till att försöka ta sig uppför deras trappa.. Roooliga. :)
Och igår hade vi mormor, morfar & gammel farfar här på fika och granskning av altanen, för japp, nu är den klar! Bara lite fin puts kvar! Vart kanon bra.

Imon blir det bio, Snow white and the huntsman! Som jag längtat!

Får jag inte som jag vill, så lägger jag mig på mammas fötter o skriker;Hårfärg!

Elsa klär i grönt!
Men allt passar ju en skönhet, så jag är inte förvånad..! ;)


Sömnsvårigheter.

Så var det helg igen! Jobb helg för min del. Men det gör ute så mycket, nedräkningen till semestern börjar på allvar idag! 12 arbetsdagar kvar, varav en halv redan är avverkad snart..! ;)
..

Igår var vi inne i Linköping hela dagen igen. Vet inte hur många gånger vi åkt dit den här veckan.. Det börjar röra på sig nu iaf. Så håll en tumme eller två.
..

Nackdelen med att jobba helg är att jag inte får träffa min lilla fis något. Kommer hem vid halv sju ikväll och då är det strax läggdags.. :( lika jobbigt varje gång.
Läggdags ja, Elsa har börjat krångla något enormt när hon ska somna. Det bökas, stökas och tjuts om vartannat. Helst av allt vill hon somna i soffan hos oss, men det går ju inte.. Då håller hon sig vaken så länge hon kan innan hon tillslut slår ihop..
Men det är bara att härda ut, det är bara en period..

Haha, annars har Elsa kommit på att det låter roligt om man trampar på sniglar..! ONGE, så får man inte göra! Först var dom intressanta och hon ville gärna plocka upp dom i handen, sen vart dom tråkiga och då trampar vi på dom..!? Undrar vart hon får allt ifrån.. <3

Älskade älskade barn.


RSS 2.0