butter.

kul att man fått hela finska flottan på hakan då. värsta finne jag någonsin sett!

helgen vart otroligt lugn. gjorde inte mycket vettigt alls! kolla bara på en himla massa filmer! varva iof med lite promenader i regnet..
nu har jag precis vart o lunchat med kusin-Anna! vart en bakpotatis på Åbergs! och nu laddar jag för jobb.. måttligt road om jag får säga det själv. det enda positiva med dom kommande eftermiddags veckorna är att vi slutar 21,42 istället för 23,12. en jävla skillnad!

ne nu ska jag tjura någon annanstans!

mysig fredags kväll!

igår vart det lite häng med Lottie&Sanna! vi åkte ner till centrum o shoppade lite mat&godis! och Sanna fick en ny kompis inne på godislagret! haha, ni vet Kicki Björling, herregud vilken människa! stod o härja på alla inne på godislagret o tyckte inte man skulle äta godis, "tänk på figuren"! vilken idiot!

vi fortsatte in till ica där vi handlade taco grejer! sen åkte vi hem till Lotties far där vi styrde upp en tacopaj och såg på filmer från när Lottie&Petter var små! haha, garva så jag tjöt!
har ett antal snygga bilder på mobilen också, men vet inte om jag har tillåtelse till att lägga upp dom! hehe.

idag vakna jag o fick torka hund spya det första som hände. hm, stumpan är sjuker.


bara jag som lyckas..

igår skulle jag ta ut ett bröd ur frysen. framför brödet ligger en påse med fläsk-kotletter som ramlar ur, men jag fångar upp dom innan dom hamnar på golvet. fine. men bara det att jag fick ett av fläsk-kotlett benen in i min tumme så det börjar blöda. och idag är tummen jätte svullen och jag kan knappt böja den.
men vad är oddsen? det är bara jag som kan lyckas göra något så dumt!

ohhhhhh.

på tal om något annat så är det ju väldigt synd om allas våran Zlatan, som tvingas gå ner 40 miljoner i lön för att byta klubb. stackars stackars Zlatan. 75 miljoner om året istället för 115. hur ska han nu klara sig?


nästan så man blir lite irriterad faktiskt..


Moby Dick.

stallde mig nyss på vågen, andra gången sen jag vart gravid.. sammanlagt har jag hittills gått upp 6 kg. och mer lär det bli, det har ändå bra gått 19 veckor!
Cricke sa nyss att jag såg ut som den där valen, Moby Dick. TACK!

ska ta och åka ut med Dywa en sväng, hon ska få bada en sista gång tänkte jag! sen skjutsa päronen till stan, sen hem o hänga lite med Lottie som kommit hem från Greece!
Crickeline ska ut till "röjet i skogen" hela helgen så jag är lite av en änka.

just ja, igår var vi på bio; vampyrer suger.
och ja, den sög. riktigt ordentligt, var nog bland den sämsta film jag sett.


Moby Dick själv, i egen hög person!


vilken eftermiddag..

jag tycker riktigt synd om Cricke idag.. mina hormoner har svallat som aldrig förr. ena sekunden strålande glad till att gråta som en stolle nästa. Cricke stackarn hade ingen aning om hur han skulle bete sig, han gjorde allt jag bad om men ändå så fortsatte mitt gråtande. åh, får så dåligt samvete.
gick och la mig o slumra till i en halvtimme, efter det så har det känts bättre.


så typiskt.

storhandling stod på schemat idag. eftersom vi kanske blir av med bilen imon så är det bäst att passa på!
 
Joppa följde med som sällskap eftersom Cricke fortfarande sov! vi gjorde oss ingen brådska, prövade soffor o matsals bord & fåtöljer och allt annat som finns där uppe. men sen när klockan är sisådär kvart över tolv så ringer Cricke i panik o undrar vart jag håller hus. det visade sig att han skulle skjutsa sin far (som förövrigt fyller 50 idag, grattis grattis!), som skulle på kryssning, och han skulle hämtas halv ett.. jippi.
inte så stressigt för mig då. och givetvis, givetvis blir det avstämning när man kör med blipp grejen då. ooohhhh. inte så sur! kom ett par minuter försent, men det fick dom helt enkelt nöja sig med!
hatar att stressa, jag som gick där i godan ro o blippade allt möjligt o stoppa i vagnen!
men serisöst det här med avstämning.. det händer ju aldrig när man bara handlar lite grann, utan givetvis hade jag hela kundvagnen fullproppad.

nu ska jag lugna ner mig lite. bio ikväll iaf! :)


...

man är inte så lite trött när man tar fram rullen med bajs-påsar, rycker loss en, lägger tillbaka den ensamma påsen i korgen och går ut med hela rullen.

jag tror jag säger godnatt där!

jahoråå!

slog upp ögonen innan åtta idag! rätt skönt måste jag säga! låg och lyssnade lite på regnet som slog på fönsterbrädan innan magen började kurra för mycket! jäklar vad det regnar alltså..
dock fortsatte mardrömmarna inatt, inatt var det någon som sparka o slog på magen. vakna av att jag låg o skydda magen o var helt svettig.
snälla - inga fler mardrömmar.. jag får panik.

25e idag - löööön! behövligt. skaplig lön efter allt strul med semestern, så jag är nöjd! så nu på förmiddagen ska jag åka in till stan med kusin-vitamin! måste föröska hitta några vettiga byxor som jag kan ha!
och ikväll blir det tjej häng hemma hos Joppa! blir trevligt det där!



sover sött!


åska.

givetvis pricka man in en promenad lagom till när åsk-ovädret svepte in.. både jag och Dywisen vart plask våta. fick gå hem o värma mig med en varm dusch!

har hållt på o fixat massa med försäkringskassan idag med! känns som det är läge att börja med det i tid, folk brukar ju ha lite problem med dom!

nu har jag plockat o styrt lite här hemma. ska börja laga pannkakor också, men jag orkar inte.. inte än!

mardrömmar.

tisdag och uppe med tuppen! ja, faktiskt! kanske min "sömn-period" är påväg bort? kan hoppas! gick upp och tog tag i den där enorma tvätthögen.. inte så roligt kanske, men behövligt!

inatt drömde jag en sån sjuk dröm. vi skulle ut o festa, och jag var fortfarande gravid. tjejerna  lyckades på något vis övertala mig att ett par cider skadar inte barnet..? wtf? alltså jag skulle aldrig någonsin dricka alkohol under tiden som jag bär mitt barn. jag gillar ju inte ens alkohol? vakna o var helt kallsvettig.. och sen svepte lättnaden över mig och jag insåg att det bara var en dröm!
jag funderar seriöst på att bli nyykterist! jag mena, jag dricker inte ofta kanske 3-4 ggr per år, och jag gillart inte ens? då kan jag lika gärna avstå helt!
ne usch, inga fler sånna drömmar tack!

igår tog jag en promenad till Joppa. hon baka paj! kunde helt enkelt inte motstå att gå dit o smaka en bit! hihi. idag funderar vi på o baka något annat. hm, förslag?


iih.

allt var bara bra med våran lilla bebis! och vilken envis liten rackare det är! vägrar att ligga still så vi kan få några bra bilder! :) händer o fötter överallt!
känns overkligt att veta att nästa gång vi ser den lilla så kommer h*n vara hos oss!

men nu blir det sängen, har vart en lång dag!

nervöst!

idag klockan 13 ska vi befinna oss inne i Norrköping för det 2a ultraljudet! det ska bli så kul att få se den lilla ännu en gång! men samtidigt nervöst. får hoppas att allt är som det ska och så!

idag tog jag sovmorgon! efter att ha gått upp 04,50 hela veckan så vart det 10,00 idag! jag var vaken innan, men kände helt enkelt inte för att gå upp!
helgen var förövrigt bra, (om man bortser från jobbet)! i fredags var vi bjudna hem till Jocke&Johanna! dom bjöd på köttgryta och ris, yummie yummie! jag&Cricke fixade efterrätt; marängswiss! till det såg vi filmen apocalypse(stavning?), den var la sådär va. trevlig kväll iaf!
i lördags var vi utbjudna till svärmor, alla Crickes syskon + respektive + respektives föräldrar! så päronen haka på ut! vart bjudna på jätte god mat och hade det allmänt trevligt! vart dock inte så sent med tanke på jobbet.

nu har jag min allra sista frivecka innan vi börjar med 5-skift. något som jag absolut inte ser fram emot.. men det blir nog bara ett par månader för min del, om allt går igenom!

ne dags att göra iordning sig!





knark-hunden! som har vart i papperskorgen när matte bakar..


glädje!

bebis fick sin allra första present igår! så himla gulligt, tack Marielle&Jonathan! helt otroligt, ibland som igår när vi fick presenten så går det verkligen upp att jag ska bli mamma! vilken känsla! imon äntligen, är det dags för ultraljud nummer 2! :)



2 par strumpor och 2 pytte små mössor!


ååh.

en sån häftig o mysig känsla. det bara fladdrar i magen! mysigt!

det där med tid.

torsdag redan! tiden bara flyger fram. vilket iof inte göra någonting när man jobbar 7 dagar förmiddag! det tär på krafterna att gå upp 04.50, så nyss fick det bli ett litet gubbvil! kände att jag helt enkelt var värd det! :)

i tisdags hängde jag lite med Joppa&Lottie! var så fruktansvärt dåligt väder så vi bakade en kladdkaka och kollade på En Djävulsk Romans! så mysigt så, sånna dagar behövs ibland! :) och jag är fruktansvärt avvis på Lottie&Dahlén som lyfte till Grekland inatt! men jag får vänta till oktober, trots alls, det är ju ändå snart! eller hur Ämma? :P

och oj vad magen växer! går så himla fort tycker jag! nu börjar folk att "märka" som inte har vetat om förut! men det är bara kul! längtar så till måndag, ska bli så underbart att se det lilla livet igen!

kooom o köööp!

http://www.blocket.se/ostergotland/Saab_9_3_Vector_SS_29045048.htm?ca=14&w=1


vi putsa&städa den så fint igår, så nu väntar vi på att köparna ska höra av sig! :)

trött..

efter knappa 2 timmars sömn inatt så har jag spenderat dagen i en enda dimma. så fort jag skrattat så har jag gråtit, vet inte varför, men så blir det alltid! somna som ens stock på soffan så fort jag kom hem. i min fina älsklings famn. han som äntligen är hemma! och present hade han med sig också! han vet ju hur galen jag är i parfym, så jag fick Calvin Klein - Summer Eternity! helt underbar doft!



lukta lovely!


min lördag!

många inlägg på en gång nu! men jag är själv o har inget o göra!

men jag hade en riktigt rolig lördag!
fick iof vänta på att Joppa skulle vakna i ett par timmar, men sen när hon väl var vaken så vart det fart på't!
det vart först en sväng ut till Hällestad, det vankades marknad! men jäklar, vad varmt det var! fläktade absolut ingenting, var som en stor gryta där allt folk gick omkring o svettades. usch. vi köpte ett par remmar o lite läsk och gick och satte oss i skuggan under ett träd och kollade på folk! där var det skönt iaf! :)

vi åkte sedan hem o lagade mat, spelade tv-spel och klippte av mig håret! haha nej då, längden är kvar, bara lite uppklippt sådär! jätte fint!

och sen då, för 3e gången; eclipse. <3

en otroligt rolig lördag, det behövde jag!



här ligger vi, på Stockholms gata!


livrädd.

fasen vad rädd jag vart förut. jag var ute o knalla på en stig i skogen, Dywa var lös, det är hon alltid i skogen! iaf, bredvid den här stigen så går det en bil-grusväg (har knappt sett eller hört någon bil där någonsin). men så idag då så kom det en bil, och Dywa fick något ryck, man bara såg hur hon spände kroppen och sen sprang hon. jag fattade inte riktigt vad hon gjorde eller vart hon tog vägen tills jag såg bilen tvärbromsa ca. 1½ meter ifrån Dywisen..
seriöst, jag vart livrädd, fällde ett par tårar o sen sprang efter. dumma dumma hund, vad tänkte du på? jag hade inte ens mage att skälla på henne, jag satte mig bara o klappa henne. (och koppla henne givetvis). hon vart själv rädd, det syntes. men jäklar, det var inte kul. nu blir det koppel länge framöver.


tankar.

graviditet.
det är så himla mysigt att vakna upp varje morgon o se hur magen är formad som en liten och fin bula! jag skulle kunna ligga hela dagen och bara kolla o smeka magen! :)
men samtidigt är det så skrämmande. nästa måndag är det dags för ultraljud nummer 2, och vad jag längtar! jag längtar efter att få se den lilla sparka o röra sig och ja, bara få se det lilla miraklet.
än så länge har jag inte känt av några sparkar (jag vet, det kommer), så det ska återigen bli otroligt att få se vad som händer där inne!

samtidigt läser man i tidningar och hör från vänner & bekanta; ät inte det, gör inte så. jag blir livrädd! tänk om jag gör fel? tänk om. det blir många tänk om nu för tiden, det är lite läskigt. det är så många tips o triks, vissa motsäger till och med andra.

men nu ska jag inte vara negativ, jag njuter ju i övrigt, bara tankarna som spökar. speciellt när jag är själv!
åh, kan det inte bli vinter snart?

vänta vänta.

på att Joppa ska vakna..? vi ska åka ut till Hellest'a marken en sväng! se om vi hittar något roligt! :) sen ikväll blir det eclipse. åh. längtar!

imon måste jag verkligen ta tag i hemmet, det ser rent ut sagt för jävligt ut här! kan snart börja döpa dammråttorna o kalla dom för husdjur! men såhär blir det alltid när vi ska flytta inom en snar framtid, man liksom skiter i det gammla och tänker på det nya! iaf så gör jag det! :)

idag är det den 14e, min och Crickes månads dag! men den får jag visst fira med Joppa ist! Cricke åkte ju till Danmark igår vid 13-tiden, när jag sms:a till han vid 01-tiden var dom fortfarande inte framme. hade visst vart en trafik olycka på vägen så dom hade fått stå still jätte länge..

nehe, byta om kanske?



yeey,

fredags kväll!
kycklinglår, pommes, sallad, burk-cola och en liten godis skål!
fredagsmys på hög nivå,
dock ensam, men det är bra med lite egentid också!



fredagen den 13e.

varför är just fredagen den 13e ett skrock datum? har inte tänkt på det förens nu! får nog googla!

idag tillät jag mig själv att sova läänge! jobbet igår gick skit. lämnades ensam med bara en massa nya, huvudvärken var ett faktum. jag har nog aldrig vart så "matt" i kroppen efter ett jobb pass. :S så klockan ringde inte förens vid halv elva idag! sköönt! och jag hade nog kunnat sova mycket längre!

Crickeline åker till Köpenhamn idag, och lämnar mig helt själv över helgen.. :S så typiskt.


det värsta jag hört.

så känns det iaf, eftermiddagsveckorna tar kål på en. jobba till 23,12, hemma vid halv tolv o försöka varva ner o komma i säng. usch, mycket bättre om vi sluta vid 22.
men skit samma, tänkte berätta vad våran sommarjobbare gjorde igår, han är väldigt speciell han. dessutom är han närmre 50.
iaf telefonen ringer och konversationen har pågått ett tag;

"men säg till mamma nu, säg till mamma att hon är en idiot, säg det. säg till henne att hon är helt dum i huvudet o gör hon inte som jag säger så ska hon bli straff kn*llad i r*ven med slak k*k och grovsalt när jag kommer hem"

vi frågade vem han pratade med, och det var hans dotter som är 17 år. "hon tål att höra" sa han när vi ifrågasatte.

alltså seriöst? vad är det för folk?
den här idioten jobbar jag med. inte för att jag tror att han skulle göra verklighet av hans hot, men säger man så? jag och mina resterande jobbarkompisar diskuterade det där lite och vi antar att han försöker vara "rolig" o ställa sig in hos oss, men med sånna uttal kommer man inte långt.

tur han bara är sommarjobbare så man blir av med han snart. idiot.

uttråkad?

snart dags att gå till jobbet, o inte göra någonting! från 13,38 till 23,12! det känns ju som man kan spendera den tiden betydligt bättre. men så är det ibland. får se till att ha mobil laddaren med så jag har någon underhållning iaf! kanske kan få 3 stjärnor på alla banor på angry birds!? :P
har iaf laddat upp med vindruvor, morötter och så matlåda förstås! så jag behöver nog inte vara hungrig!

ne usch, hade inget roligt att tillägga nu! återkommer senare!



på stranden i Hua-Hin, kolla myggbettet på kinden!


tillbaks till vardagen.

o det vart inte direkt en mjukstart. allt som kunde gå fel på jobbet gick givetvis fel. och "cheferna" som kallar sig "chefer" kan inte fatta några beslut, nej, utan det lämnar man till den som har mest erfarenhet; mig. TACK!
kolsvart i ansiktet av all jävla skit tog jag tillsist en dusch och lämnade stället. det bästa jag gjort idag!

nu blir det SATC sen sängen. återkommer imon, förhoppningsvis inte lika bitter.

godnatt.

snaart är det dags!

äntligen! 16e spetember smäller det, jag o bebis kommer sitta bänkade i soffan, förmodligen klädda i grönt och bara njuta av vårat Färjestad!
och vilket lag vi har! i år har Rundqvist skött sitt jobb må jag säga! :)


phu.

fy satan, jag tror jag svettas bort. är det bara jag eller är det kvavt ute? har gått en kortis med Dywisen och eftersvettningen vägrar ge sig, hjälp!

skaplig jobbångest..

jo, jobbat 4 dagar på 4 veckor, men bara 5 semesterdagar använda!  då har jag alltså 3 hela underbara semester veckor kvar! om och när jag nu kommer kunna använda dom! vart ju lite ändrade planer för januari!

men ändå, det var inte mina semesterdagar jag skulle skryta om! utan jag har sån jävla jobb ÅNGEST. fy fan, bara känner att jag inte vill gå dit, byta om till mina alldeles för stora kläder (kanske passar snart iof), jag vill inte, jag vill inte.. och dessutom slutar jag inte förens 23 ikväll.. gaah. ensam ordinarie bland alla sommarjobbare är man med. vill bara slå någon väldigt hårt just nu.

men nu ska jag försöka muntra upp mig. får hoppa in i duschen o kyla ner mig tror jag!



slut på den lata tiden vid poolen.. :(


en update om senaste tiden!

så var det då söndag. enligt mig, veckans tråkigaste dag.. dels för att Cricke vanligtvis vaknar runt 13-14, för han ska gå o jobba 12 timmars natt klockan 18. förståeligt att han behöver sömnen, men det blir så tråkigt för mig!

jo vad har hänt dom senaste dagarna då? i torsdags vart det Skenninge-marken, där det vart en hel del onödiga inköp! skulle egentligen bara åkt med päronen, men sen följde både Sanna D och Emma med! trevligt! men marknaden är så sjuukt stor. tror knappt att vi gick halva!



Sanna med sin banan doppad i choklad & Emma med fina magen!

i fredags vart det lunch med tjejerna! det var vi och ca. 1000 getingar. så grymt irriterande.. dom är fruktansvärt obehagliga dom där rackarna.
kvällen vart lugn, åkte hem till Joppa och åt alldeles för mycket godis!

lördagen började med en långpromenad, jag Cricke och Dywa! och vad hon badar då, lillan. upp o ner ur vattnet, o simmar runt runt runt! hon älskar uppmärksamheten hon får när det bara är vi 3 som är ute o busar!
på kvällen vart det firande av Gurra som fyllt år! så han bjöd på smörgåstårta och hemgjord glass! så vart man mätt den dagen också!

men mätt är jag inte idag, jag bara äter o äter och är ändå hungrig. lustigt det där!

 


helg ju!

bara att inse, jag suger på att blogga under helger! finns så mycket annat att styra med, så det blir bara så! men jag tänkte ge er en uppdatering av dom senaste dagarna, om en stund! ska bara åka o hämta bilen som vart på rep under helgen. snart är den helt fixad. o sen ska skiten bort!



här är vi på twilight eventet!


oops.

dåligt med inlägg idag, men har inte riktigt haft tid!
har gjort massa nödvändigt göra istället!
men jag får återkomma imon med lite innehållsrikare inlägg!

godnatt!


obehagliga drömmar.

det tar sig, vaknade innan klockan idag! :)

drömmer så sjuka drömmar nu förtin, allt från att jag känner hur hjärtat slutar slå, till bebisar som inte är min bebis fast folk säger att det är det. ja, krångligt och obehagligt är vad det är. får hoppas det slutar snart.

idag blir det som sagt Skenningemarken en sväng! skulle egentligen dit med bara päronen, men nu hakar både Ämma&Sanna på. trevligt! så, dags att göra iordning sig då kanske.

noll energi..

åååh, ensam mamma söker premiär 12 september! får inte missas! :)

idag drogs jag upp "tidigt" ur sängen.. redan vid halv nio(!) ringde klockan! (vet inte hur jag ska klara av att jobba förmiddag igen, nu när jag blivit så bortskämd med att sova länge!)
iaf så skulle jag hjälpa pappa att välja nya glasögon, trodde han. och jag. men när han gjorde syn undersökningen så visade det sig att han kunde behålla sina gammla. ett tag iaf.. kändes inget onödigt att gå upp sådär tidigt då inte.. :P
som plåster på såren fick han senare bjuda på lunch; bruna bönor!

där emellan han jag möta upp kusin-Anna för en fika och en massa tjatter! alltid lika trevligt!

på eftermiddagen var jag helt slut, så det vart ett gubbvil!
vakna upp av att dom började prata pizza i rummet intill, kände bara att det var himla skönt att slippa laga mat idag!

imon blir det en tripp till Skenninge marken!

nu sex and the city, sen äntligen sängen!

beroende?

hej jag heter Eveline och jag har inget liv!
nej det har jag inte, inte när jag är helt fast i mitt mobil spel; angry birds.
otroligt, jag bara ska ha dom 3 stjörnorna på alla banor, kommer på mig själv så fort jag får en minut eller två över med att genast börja spela.
det är kul alltså, så om du har en iPhone eller liknande och inte har något liv, så ladda ner vet ja!

 


inception.

jo, så såg vi den då. inception. den var okej, varken mer eller mindre om du frågar mig! men om du frågar alla grabbar som var med så är det ju "en ny favorit film, bla, effekter, bla, tänkande, bla, skådespelare, bla bla bla.." en annan satt mest o tänkte på att filmstaden salong 7 i norrköping suger! vi satt högst upp, som enligt mig är dom bästa platserna, i alla andra salonger. nu hade jag 2 baota stora huvuden ivägen för texten HELA filmen. fick anstränga mig bara för att kunna läsa! tror dom stolarna är lägre eller något sånt.
sen när det gäller sånnadär tänkar filmer.. jag tappar koncentrationen fullständigt! ibland börja jag garva åt ingenting och störa Cricke med dumma kommentarer, han i sin tur blir lack på mig för han faktiskt gillar filmen.. ja, ni hör ju. den kanske inte var något för mig, trots allt!


lunchat.

vart en snabblunch med Johanna! fattar inte hur vissa cafeér o dyligt tänker. "semester stängt v.28-32". är det inte då dom borde tjäna som mest? jag mena alla andra är ju lediga. dom behöver kasnke inte jobba själva, men hört talas om sommarjobbare?
eh, nu ska jag sluta vara bitter, jag fick ju min sallad ändå!

nu ska jag ladda för bio; inception. tror jag måste sova lite, har hört att den ska vara 3 timmar lång.. det kommer göra ont i min stackars rygg!


ne, men mind hund är inte lat.

kul att man har en hund som vägrar gå ut! själv släpa jag mig upp ur sängen och på med kläderna, mutade upp Dywa ur soffan med mat, och sen på med kopplet fort som fan innan hon hinner gå o lägga sig igen. ut, självklart börjar det regna så fort vi sätter foten utanför dörren.. börjar gå våran vanliga morgon runda, men Dywa halvspringer, det gick inte att få hejd på henne. kissa snabbt 3 ggr sen springa allt vad vi kan till porten, uppför trapporna och in och kasta sig i sin egen soffa för att en minut senare somna o snarka högt. okej.

nu väntas det en lunch nere på finspång!


idag har jag...

trött, tröttare, tröttast.
jag skulle kunna sova bort hela dagarna. seriöst, om jag inte skulle ställa klockan varje morgon så vet jag faktiskt inte när jag skulle vakna. läskigt det där. tacka fan för att man inte har en morgonpigg hund! 

imorse gick jag iaf upp vid halv elva, (efter många om och men), regnet smattrade för fullt på fönsterbrädan så egentligen hade jag ingen större lust. men tvättstugan väntade. det gick seegt. tur att man kan boka heldagar i våran tvättstuga, så jag hann se massa film emellan! såg bland annat valentines day, hann aldrig se den på bio, men den var riktigt bra, typisk Eve film!

nu ikväll vart det lite korvstroganoff innan det vart en långpromenad med Dywa!
med andra ord en vanlig regn dag!

nu håller Dywa på o jaga sin egen svans. ibland är hon inte så smart. inte alls.
godnatt!


bio.

ikväll vart det bio! trollkarlens lärling!
riktigt bra faktiskt, dock sitter man inget vidare i dom där stolarna.. får ont i ryggen efter bara ett par minuter. det skulle finnas biosalonger med divan-soffor! tror det lätt skulle göra succe!
så skulle vi va lite nostalgiska och köpa hockeypulver, sagt och gjort, men när vi senare öppnade burken så är det någon som spottat i den? eller ja, något liknande iaf, för allt satt ihop som en stor klump. mysigt!

brorsan o Joppa kom ju hem från Mallorca i fredags, så idag kom Jocke med en oväntad med fin present! en liten sten tavla med ett fint syskon budskap på! :) naw, blir så rörd!

kul det där med blogg statistik förresten. otroligt vad den kan öka på en dag!
godnatt!




inget skitig!


ny dag, ny vecka.

jo för visst är det så. vecka 16 it is.
och både jag och min lilla mage mår bra! nu väntar vi på att det ska bli januari!



våran älskade lilla bebis.


RSS 2.0