lördag!

och till min förvåning vaknade jag vid 10 helt av mig själv! vilket var smått otroligt med tanke på att jag gick o la mig vid 3 inatt!
måste skryta lite o säga att min 3-rätters var kanon god! eller 2-rätters kanske man ska säga, för vi var båda så mätta att vi inte orkade med några chips&dipp. men den som spar han har, kanske blir senare ikväll sen!

ikväll ska vi till Crickes syster Sabina! vi ska grilla o ha det allmänt trevligt. fira Gurra lite också som fyller år idag. så jag har styrt upp en tårta o lite annat smått o gott. hoppas han blir lite glad iaf!

nu får det gärna bli höst faktiskt. känns ändå som om sommaren är förbi, och hösten är ändå väldigt mysig!




jäkla skit bil.

blir så arg. bara för att vi måste sälja bilen så går fan allt sönder.. allt från styrning, avgasrör och fönster. man får ju mer för bilen om man säljer den "hel", så det är väl bara att laga på.. tyvärr.. hejdå pengar!

igår vart det tjej mys hos Emma! var riktigt mysigt! dock lite varmt, trodde jag skulle svettas bort ett tag! :) men mycket skratt o skvaller! det mår man alltid bra av!
och extra tack till Sanna som tog sig tid att fixa till min blogg, så den iaf är lite roligare!

idag har vi uträttat lite ärenden! och eftersom Crickeline lagade 3-rätters förra fredagen så sa jag att det är min tur idag, så jag tänkte bjuda på;
skagentoast till förrätt.
fläskfilé med bacon och färska grönsaker som steks i järngryta i ugn, till det vitlökskroketter.
chips, gurka, morötter o dipp till efterrätt.
jag vet, efterrätten suger, men det duger till oss!

men mitt i allt ska vi in till Norrköping o hämta Jocke&Joppa! som kommer hem efter en vecka på Mallorca!

trevlig fredagskväll!



nyår.. undra vem som var dragnast?


detta står i min ugn nu;






och den doftar ljuvligt!

mor min ringde förut o fråga om jag skulle med en snabbis till stan, och varför inte?
pappa skulle shoppa en brödrost så första stoppet vart media markt. och ut kommer han, med den dyraste brödrost han kan hitta. varför? jo för den hade radio. ooh, så typiskt pappa. han har inga radio apparater annars menar jag.
farfars var med också! så det vart lite handling på obs, (heter det de fortfarande?), o systemet, innan det vart fika på maxi huset! så mysigt o sitta där o kolla på alla stressade människor!
så småningom begav vi oss hemmåt med gjorde ett stopp på bergsstorp för att handla färska och billiga grönsaker. där köpte jag bland annat 1 liter blåbär som välte i bagaget.. jippi..

nu väntar jag på mina fika gäster Cricke, Markus & Gurra. dom befinner dig för tillfället i stan där dom inhandlar en blueray till oss. ÄNTLIGEN!
sen blir det nog dags o göra i ordning sig!


regn..

visst är det mysigt med regn, ibland.. men idag hade jag hoppats på strålande solsken så jag för engångsskull den här sommaren skulle få hoppa i bikinin.. var ju flera månader sen senast, känns det som. men aja, semestern fortsätter i 1½ vecka till så det är bara hoppas att väder gudarna är med mig!

Dywa vägrar gå ut.. vi kom ca 3 meter utanför porten sen sprang hon tillbaka, stallde sig med svansen mellan benen och började skaka i hela kroppen. stumpan. nu ligger hon o snarkar gott på mina fötter! får helt enkelt vänta ut regnet så jag kan gå min morgon runda!

ikväll ska vi till Ämma på lite tjej mys. ska bli roligt o träffa dom alla!




man längtar ju inte hit något..


risk för urtråkigt inlägg.

måste ju börja med att berätta att jag vann minigolfen igår! :) jag kan säga att jag gjorde den sämsta runda jag gjort på flera år, men ändå vann jag över 3 tävlingsinriktade grabbar! :)
för att fira segern åkte vi upp o käkade på O'Learys, men jag vart nog lite besviken ändå. jag har vart nöjd med deras mat förut, men nu var det inget o hänga i julgranen!

idag vart det jobb, roligt det där med hur mitt schema ser ut just nu. nu är jag ledig i 1½ vecka igen!
så sjukt trött idag bara, gått o lagt sig sent o sovit till 9-10 varje dag i 3 veckor och sen upp klockan 5 sådär bara, det blir rena choken!

i eftermiddags var vi ute o badade med Dywa, hon simma nog konstant i en timme! såg lite roligt ut när hon började jaga en and, hon hade inte dirket en chans att hinna ifatt! synd att jag inte fångat på film bara.

ja jag lyckades få ihop några rader iaf!


maaaat!

yeah yeah yeah, nu vankas det skinka, färskpotatis o gräddfil!
yummie yummie in my tummie!

återkommer om ett tag!

undanflykter.

det blidde inget hus-tittande! (yees!) hehe, ne crickeline jobbar ju ständig natt så han orka helt enkelt inte upp! så kan det gå! det värsta är dock att vi tydligen fyllt i mitt telefonnummer på intresseanmälan så nu har jag nog tre missade samtal från henne. men jag vågar inte svara.. känns som att "ledsen, min sambo orkade inte upp" känns som en ganska lam undanflykt..

nu står det iaf 2 limpor i ugnen som väntar på att bli klara. det väntar min mage med på iof, kurrar rätt bra där inne!
efter sen-lunchen blir det en runda minigolf! jag är regerande mästare i "släkt-turneringen" från förra året så jag måste ju öva för att behålla titeln!


idag ni.

tisdag morgon. om man kan kalla 10.51 för morgon? väckarklockan ringde 9.30, seriöst om jag inte skulle ställa klockan så vet i fan när jag skulle vakna. förmodligen alldeles för sent. :S

tisdag och planerna är faktiskt att kolla på ett hus. eller ja, det är mest crickes planer. jag följer bara med. för grejen är att detta hus ligger i...regna. och dit ut kan han glömma att han får med mig! huset är alltså jätte fint, eller husen kanske man ska säga för det är en hel gård, dvs 2 hus och sen bodar o grejer. som det brukar vara på landet vill säga!
så vi ska väl göra en snabb titt där ute iaf. men mer blir det inte, och det vet han. fattar inte varför han envisas med att vi ska åka.

oh. nu blöder jag i en tatuering också. inte min dag hittills.


efter lite tjat.

från vänner o bekanta så kommer nu ett inlägg!
det har hänt så mycket på senaste att jag inte haft tanken på bloggen. 
jag är riktigt kass på att uppdatera, jag vet! men efter att jag uppdaterat flitigt under en tid så känner jag mig pressad att jag måste skriva och då blir det bara skit o pannkaka av alltihop! :) men jag ska skriva. lite då & då.

jo. flytt blir det. 1a november. en stund kvar, ja. vi flyttar till en 3½a som blir total renoverad. nya skåp, luckor,  kyl, frys, väggar, golv & tak. och allt blir som vi vill ha det. jo men det kunde vi inte tacka nej till. hyran ökas, men bara en 5-hunka. så. det ska bli kul.

jaha, semester nu då.
eller, lite till&från iaf. jobber ringder o tjatar stup i ett. avbröt min semester förra veckan, och det kosta kan jag lova. inte jobbar jag gratis då inte.
men fick en hyffsad deal, så på 4 veckor kommer jag sammanlagt att jobba 4 dagar, men endast 5 semester dagar kommer nyttjas!
med andra ord, 20 underbara semester dagar kvar!

det har blivit lite ändrade planer så vi ska försöka komma iväg på semester till hösten redan. måste bara dubbelchecka med chefen så det är grönt.
men det är i höst det. nu då? jag måste nog ha världens tråkigaste semester..
vart är solen?



RSS 2.0