Smiley!

Världens finaste tjej med en smile gubbe på magen! :)
Den vart väldigt populär och den skulle helst inte tvättas bort!


Lekplats!

Vi är inne på det 9:e dygnet sen olyckan, och vi är här så ofta vi kan. Det känns helt naturligt att spendera sina lediga dagar på ett sjukhus.. Tiden går både långsamt & fort. Men Det är iaf här vi ska vara, då känns det som bäst.
..

Annars har Elsa hunnit vara sjuk IGEN. Denna förbannade feber som inte ger sig.. Vet i hunna om det är 3-dagars febern..
..

Har för övrigt frivecka nu! känns helt underbart att det bara är två arbetsveckor kvar innan semestern! Dock har vi fortfarande inget planerat, det ska bara bli grymt skönt! :)

Nu ska vi fila vidare här i mumin huset! (Ronald McDonald husets lekplats!)






Slagen hjälte,

Det är tur vi har den här lilla damen, så vi inte bryter ihop helt..

Mammas&pappas skatt <3 (vadå utslagen..?!)




:(:(

Dåligt med uppdatering nu för tiden..
Hade en kanon weekend i Sthlm med min fina sambo och en helt underbar helg i Vadstena med mina bästa brudar.

Men snabbt ska man kastas tillbaka till verkligheten och påminnas om att livet hänger på en skör tråd.
Allt är uppochner vändt och vi har nog inte riktigt förstått vad som hänt.
Detta har varit en av den värsta veckorna i våra liv.. Man tänker inte klart och man sover inget vidare. Men vi håller tummarna och ber till högre makter för att det ska vända snart.
Kämpa lilla älskade fina du. <3<3


<3

Hemma hos mitt hjärta igen! Hon ville inte alls somna i sin säng idag utan härdade ut så länge som möjligt bredvid mig i soffan! Älskade älskade unge, helt otroligt vad man kan sakna någon så mycket på bara ett kort dygn..


Trevligheter!

Phu, vilken dag. Gräsklippning till förbannelse. Fick äntligen igång gräsklipparen ordentligt! Jagade en liten äcklig orm med klipparen också, den har inte på våran tomt att göra! ;) (jag dödade den inte förstås, skulle jag aldrig göra..)
Cricke och kompanjonen Markus har fortsatt att snickra på altanen, och det börjar faktiskt likna något! :)

Kom till jobbet o var rätt slut och mör i kroppen, men jag har snart genom lidigt denna dag också..!

Fredags kväll? Nej, inte än! Men det känns som det! Jag hade egentligen inte vart ledig imon då våran skiftgång är sån. Men se jag är ledig iaf!
Imon blir det nämligen att åka till Stockholm och se på kvartsfinalerna i hockey vm och bo på hotell med min fina sambo! :)
Elsa ska för första gången sova hos sin farmor. Får vi hoppas går bra! :)

Och på lördag fortsätter trevligheterna då jag ska på spa med mina bästa vänner! <3 hela 7 brudar är vi som intar starby hotell i Vadstena. Jag ska också unna mig en "djupgående helkroppsmassage"! Wonderful. :)

Morgon trötta fisar imorse;
Och imorse hände det.. Jag vaknade av mig själv INNAN Elsa!


Back on track.

Idag, äntligen var det dags för dagis för Elsa! Det bara lös glädje om henne när vi kom dit!
Dom skulle på utflykt till en annan lekpark, så Elsa var nog mer än nöjd med det äventyret!

Hatar mina eftermiddags jobb veckor. Vaknar ca. 6-7, upp, äta frukost, rasta hund, sen lämna Elsa vid 9. Sen ser jag inte henne förens morgonen efter.. Som tur är gäller det bara 3 dagar, men dom är evighets långa..
..

När jag kom hem efter dagis-lämningen så tog jag mig an gräsklippnigen.. Vi har haft lite problem med gräsklipparen då den inte startat, så vårt gräs är väl ca 1 meter högt.
Cricke fixade iaf felet och jag skulle klippa. Och jäklar va jobbigt det var. Eftersom gräset är så högt så måste jag tynga ner hela maskinen så den går på bakhjulen, annars dör den. Så jag fick gå med böjd rygg, världens mest obekväma arbetsställning, och kämpa o slita för kung&fosterland.
Det gick en stund sen dog skit maskinen igen. Fattar inte att mina sparkar inte hjälpte..

Så arg, svettig och fruktansvärt skitig fick jag helt enkelt ge upp för dagen.. Nya tag imon!

En bestämd liten dam med armarna i kors;


:/

Idag har jag dåligt samvete.

Imorse stod jag vid bänken och skar upp grönsaker, Elsa härjade fritt på golvet, hux flux var hon uppe på en av köks stolarna. Lyfte ner och sa ajabaja, som alltid. Efter en stund var hon där igen, självklart. Och precis när jag fick syn på henne så snubblar hon till, slår en volt runt stolen (fråga mig inte hur), och landar med pannan i stengolvet.. Jag hann bara få tag i hennes ena fot.
Stor gråt förstås.

Så resultatet vart en stoooor blå bula. Vart orolig att hon skulle fått hjärnskakning.
I eftermiddags hade hon suttit en kort stund i gungan och somnat. Cricke vart förvånad och orolig och ringde 1177, men eftersom det gick och väcka henne på en gång och hon inte visade några andra symptom så var det ingen fara. Men vi skulle vara observanta.

Och jag förbannar mig själv över att jag inte ställde upp stolarna på köksbordet första gången... Oh. Jag tänkte väl inte så långt helt enkelt. Därav mitt dåliga samvete.. :/

Mammas älskade lilla hjärta med bula i pannan,


Älskade unge.

Igår somna Elsa vid 19,30, för att sedan vakna igen vid 21 och vara jätte pigg! Jaha. Undra vad som rör sig i huvudet på dom små liven ibland! :)
Det skulle skrattas, busas och mysas. Inte ens när vi skulle gå o lägga oss så ville hon sova.. Fick sluta med att jag fick hålla henne stenhårt i min famn så hon inte kunde fara runt, då somna hon tillslut.
När klockan ringde imorse låg hon med huvudet på min mage, fötterna på Crickes rygg o så log hon i sömnen! Åh, det gjorde mig så himla lycklig. Att vakna upp o se världens finaste lilla tjej ligga där o mysa bland täcken&kuddar o se så underbart nöjd ut! <3
..

Någon som såg hockeyn igår??? Vilket jävla skit. Va fortfarande irriterad när jag kom till jobbet.

Innan skit matchen började så fixade vi till en plankstek, och jävlar vad god den blev!
..

Efter jobbet är vi bjudna till svärmor på middag, så himla underbart att slippa laga mat efter en 12-timmars!


Måla måla!


Torsdag

Ikväll har Elsa haft gnäll-maraton här hemma. INGET dög åt den lilla damen. :/
Annars tycker jag att hon har verkat piggare idag än igår. Febern har legat runt 38 hela dagen, så vi hoppas att den ger med sig tills imon!

Idag har vi rensat förrådet o vart på tippen, väl behövligt! Tog även med alla pant flaskor, 167 kronor. Allt var näst intill cola flaskor...

Mötte upp Cricke för o byta bil o lämna barn innan jag träffa Joppa&Sanna för en fika på p2! Inte igår direkt.
Pratade en hel del om spa't vi ska på nästa helg! Ska bli helt underbart att åka iväg med bara brudarna o relaxa, äta gott och bara umgås! <3

Nu ser vi på sf kanalen, kan nån gissa filmen;
- "Jo, det är sant, jag var närmre 2 meter på den tiden. Men sen fick jag mer normal längd för jag fick en hiss i huvudet..!"

:D




Sjuker.

Inatt vaknade jag av att Elsa låg i sin säng o var jätte ledsen. Inte konstigt, glöd het var hon. Så vi fick ploppa i en liten alvedon, dricka lite vatten och lite välling så somna hon i sin mammas famn tillslut. Stumpan. Antar att det är tänderna dom spökar. 4 stoooora tänder på en gång. Dock är hon hes också så något mer är det nog!
Så inget dagis och ingen playdate med Loppan i eftermiddags.

Istället kom mormorn&morfarn en sväng så jag kunde ta en lång promenad med Dywa i regnet. Gick 50 minuter i spö regn, när jag kom in slutade typ regna. Vilket hån.
M&m hade både med sig fika och lunch. Lyx. Dom är allt bra dom! Tack ;)
Efter lunchen har jag o Elsa kollat på skönheten&odjuret och myst i soffan. Nu har vi musik stund på rummet!

<3


<3

Fin bild på fin vän och dotter;


Stora staden! ;)

Igår hade vi fin besök! Mormorn, morfarn, morbrodern och gammel farfarn hittade ut till oss! Inte ofta man får besök sen man flytta ut på landet, så det var jätte uppskattat!
Vi bjöd på grillat och morfar&morbror lämnade en himla massa bra verktyg o dyligt till vårt altan-bygge. Tusen tack! Och den bakfulle morbrodern började dessutom snickra! Tack! <3

Idag har jag o Elsa vart i stan! Följde med ovanstående m&m in när dom skulle lämna in bilen. Så vi fördrev ett par timmar. Mötte även upp tant-Lottie som fick fullt upp med mini terror! ;) hehe. Trevligt som alltid och vi hann med både fika&lunch!

Nu bygger Cricke på altanen och Elsa badar, hon är redan svin trött efter allt springande i affärerna.. Roliga. Så hon lär nog somna fort sen. Och när hon väl gjort det så tänkte jag ta med mig Dywa ut på en power walk/löprunda. Önska mig lycka till! ;)

Fisen fick en ny byxdress av m&m;


<3

Idag startade vi dagen 05.40. Alltså sovmorgon en hel timme mot resten av veckan då jag vaknat av väckarklockan! Det kändes betydligt lättare att gå upp idag då jag hade en glad lite tjej bredvid mig som bara strålade av lycka när jag sa godmorgon! <3

Får vi se vad denna dag har att erbjuda då, än så länge har vi inga planer!

Såhär trött kan man va på promenad;


Sol sol sol!

Vilken väder det vart dom senaste dagarna! :) det bara spritter i kroppen!

Ända sen Valborg och framåt har vi spenderat dagarna ute. Vi har fixat i ordning på altanen, fixat med rabatterna, lekt och bara njutit! Underbart!
Den 1a maj var vi även på marknad i Godegård, en rätt mysig och stor marknad! Elsa titta på tottosarna och klappade kaninerna. Hon var i himmelriket, hon älskar djur den tösen!

Idag är det fredag och ännu en tidig morgon. Jag är i stort behov av att sova ut, hela veckan har jag vart grymt trött. Igår höll jag på att slumra till på vägen till jobbet, fick dra ner rutan och sätta ut huvudet en sväng. Obehagligt..
Så jag måste nog fjäska lite för Cricke så kanske jag får sova imon..! :)

Ett par timmar kvar sen stavas det F-R-I-V-E-C-K-A!
Lovely, då ska jag mysa&busa med den här damen hel veckan;


Valborg!

Började att fira Valborg med förmiddags jobb. Lagom roligt!
Så fort jag slutat åkte jag o hämtade Elsa hos barnvakterna Joppa&Jocke, eller dom följde med allihopa! Upp till viberga och handla lite gott till kvällen.

Vid 18 tiden dök dom sen upp, en efter en! Cricke som jobbat, Markus, Joppa&Jocke och Jannike&Tobias!
Vi satt på altan i det underbart fina vädret innan vi drog igång grillen. Till köttet vart det potatisgratäng, sallad, tzatsiki och vitlöks bröd!
Sen vart man.. Mätt! Skaplig mat koma.

Men vi lyckades hitta en plats i magen för efterrätt, förstås!
Marängswiss, kladdkaka och glasstårta..! ;) sen mådde jag illa..

Kvällen fortsatte med spel och skratt!
En mycket lyckad kväll, som jag gärna gör om snart igen! :)


50 års fest!

Ja, då var ännu en helg till ända och äntligen kan jag skriva om det..;

I fredags hade vi styrt upp en hemlig 50-års fest för våran kära moder! :) hon själv sa att hon inte skulle ha en fest för att det är så mycket jobb med't!
Så vi vart ca. 50 pers som samlades i puben på Ekmanska, och väntade på att födelsedags barnet skulle anlända! Och det gjorde hon. Med ögonbindel och allt!
Hon hade haft lite misstankar men vart ändå väldigt glad och förvånad! Ett par tårar kom det allt! :)
Festen kom igång och vi bjöd på kallskuret med tillbehör och till fikat vart det kladdkakor!
Massor fina presenter fick hon med. Så jag hoppas att hon tyckte hela kvällen vart lyckad!

Jag och lillebrodern städade på lördags förmiddagen innan jag åkte hem och däckade på soffan, helt slut efter alla förberedelser o för lite sömn! :)

Tog tyvärr inga bilder från festen, men jag ska försöka ragga upp några från nån annan! :)


RSS 2.0