Glad Midsommar!


mer väntan.

sitter o väntar på svärfar med familj.
samtidigt hör jag; dunk, dunk, dunk, bang, bang, bang, ding, ding, ding.
Cricke spelar trummor..
jag trodde verkligen att grejen med elektriska trummor var att det inte skulle låta någonting? det gör det. mycket. och irriterande...

idag vakna jag innan klockan, inte hänt på evigheter, fast jag är ledig! :)
upp o ut med lill-tjejen, sen hem o äta frukost. sen upp på viberga.. där det var typ 1000 andra. tror faktiskt jag var på viberga i över en timme o trängdes. var helt slut när jag kom hem.. men nu är allt handlat o klart inför midsommar iaf!

nu har jag garnerat en smörgåstårta! och den vart faktiskt fin, helt sjukt fin om jag får säga det själv! ska lägga upp en bild sen, när jag hittat sladden!
sen slängde jag ihop en kladdkaka som ska serveras med grädde och färska, svenska jordgubbar!
fan vad det kurrar i magen!



silmilian - 10


väntan!

sitter och väntar på att crickeline ska vakna!
så himla tråkigt att han jobbar ständig natt, jag får alltid somna och vakna själv.. men han ska bara jobba så sommaren ut, sen får vi se hur det blir!
tänkte vi skulle ge oss ut till någon sjö o bada lite med Dywisen.

har precis gjort i ordning en smörgåstårte-botten, tänkte den skulle ta o bli riktigt saftig och god till imon då Crickes far med familj kommer och firar 25-åringen. min familj och Crickes mor firar honom på midsommar, han fyllde ju egentligen förra veckan, men det har inte funnits någon tid till att fira honom. han fick iof min present på fredagen; ett elektriskt trummset! det är rätt häftigt faktiskt!

på midsommar blir det annars ganska lugnt, ska äta lunch (skinka, potatis & gräddfil, yummie) hos mina föräldrar mitt på dagen, sen ska vi ut o grilla hos svärmor på kvällen! ska bli trevligt!

nu ska jag steka ett par pannkakor, så sugen!
men ikväll blir det tjejmiddag hos Sanna S, så det får bara bli ett par!

återkommer med uppdatering om stockholms trippen!
den var sjuk!

dålig uppdatering.

jag vet..
men jag har inte haft någon lust, ork eller tid! det är ju ändå sommar! :)

idag är dagen som vi väntat på ett tag! 21a juni.
Taylor och Kristen kommer hit, till Sverige. och vi kommer vara där!
ojoj. vi och 8998 andra skrikande fans!
kameran är laddad.
biljetterna är framplockade.
så nu sitter jag här o väntar på Joppa o hennes mor som är snäll o skjutsar in oss!

jag är pirrig!


Grattis baby,



på 25-års dagen!


naw.





dywisen tillsammans med elvis. helt slut efter att jagat varandra i en evighet.


så var det dags igen..

inte nog med att bajspåsen gick sönder o jag fick bajs i handen.
igår så trampa jag barfota i hennes spya. trevligt det där.



best friends?


yeeeah!

jag har blivit med internet igen! värt att fira!
så skönt att sitta vid sin egna dator, där man har alla bilder och alla favorit länkar!

idag har vart en riktig stress dag, vaknade försent, 05,15 börjar 05,30, bara springa då! :) kom dock 4 sekunder försent.. så då drar dom av 6 minuter. lustigt system det där.
väl på jobbet var det katastrof. jag ensam med 2 sommarjobbare som jobbat 1 vecka och som inte förstår en jota.
måste jag säga att jag var skapligt trött i huvudet när klockan slog 13,51 och det var dags att gå hem? slog ihop som ett kort hus på soffan!

nu har vi vart en sväng på b-hallen, det vaknas hem gjord tunnbrödsrulle till kvällsmat! inte dumt inte!


86.

fortfarande inget internet.. och det börjar bli riktigt irriterande.
helgen har vart otroligt lugnt. har inte gjort många knop inte!
var nere på bergskas utspring igår, men tacka vet jag årgång '86! :P
sjukt att det är hela 5 år sen som vi själva stod där. vi hade i princip samma väder!
tiden går..
nu ska vi ut o fira Crickes lillasyster som fyllt år!

..

igår hade vi inget internet alls, nu har vi det bara på en dator. himla skumt, det har ju alltid funkat förut! så jag vet inte hur ofta jag uppdaterar framöver, men det märker ni!
idag lider jag verkligen med alla studenter. spö-regn. alla fina klänningar o mössor som blir förstörda. så himla tråkigt.
var på mina tvilling-kusiners student igår, vilket var jätte trevligt. men som vanligt på senaste tiden så blir jag så himla ledsen när jag kommer hem från att umgås med mammas sida. mormor saknas mig något enormt.. det känns hela tiden som att det är något som fattas, och det är det ju också iof. det gör ont att jag aldrig kommer få höra det där glada klingande skrattet igen.

vad gjorde jag inatt?

jo inatt fick jag rycket.
- bakade kanelbullar
- diskade jätte högen med disk
- lagade matlådor (spagetti&köttfärsås)
- städade undan allt som låg framme
- gick en halvtimme med Dywa
- läste Bree Tanners andra liv
.. jag vet ärligt inte vad jag fick för ryck.
vanligtvis är jag jätte trött när jag stämplar ut..
men jag sov väldigt läänge idag!


naaw, måste ses!

http://thecutest.info/top.html

ett idag har jag inlägg..

odag har jag hunnit med rätt mycket!
- lång promenad med Dywisen
- fikat med kusin Anna
- handlat
- lagat mat
- gått en kortis med Dywisen
och ändå har jag en timme till godo, innan jag börjar jobba! ibland hinner man massor, och ibland ingenting. lustigt det där.

ska som sagt bege mig till jobebt om en stund. alla sommarjobbare är på intågande så det är världens kalabalik överallt. man blir helt trött i huvudet av de.
men det roliga är också att alla tror att jag är en sommarjobbare! jag ser så liten ut så den bjur jag på! men det är rätt kul o se deras min när man går upp o sätter sig i valsar stolen! :)
(det där fatta ni nog ingenting av, men det behövde ni inte heller!) :)

har vart o handlat ingredienser till kanelbullar, fick ett sånt sug, så inatt blir det nog o baka! :)



så var det slut.

på ledigheten för denna gång. fast denna frivecka har känts låång. men det var väl mestadels för att stockholmsresan ägde rum mitt i veckan!
idag har jag vart på bokhandeln och köpt "Bree Tanners andra liv", än så länge har jag bara läst ett kapitel men än så länge så gillar jag vad jag läser! :)

på tal om Twilight så gjorde vi ett par tjejer väldigt glada igår!
vi fick ju 4 biljetter till eventet (2 var), och vi hade sånt problem om vilka som skulle följa med. först skrev vi ut på fejjan att vi hade ett par biljetter till övers om det var någon som var sugen, men ingen svara. så då skrev vi ut det på twilightsweden, och det hann nog bara gå 10 minuter så hade jag 7 nya mail med tjejer som ville ha dom! så vi valde ut en trevlig tjej i Degerfors, hon vart helt överlycklig! kul att man kan glädja någon!
det är mycket twilight denna månad. men vad gör det? :)

nu ska jag ladda inför jobb..



ne, ingen sockerdricka i trädet idag heller..


ännu en söndagskväll..

för mig själv.
jag brukar älska min egentid här hemma. men idag känns det tomt och jag är sjuuukt rastlös. funderar på bio, men jag tror inte jag får med mig någon.. kan man gå på bio själv? :)



jag och Foppa!


lite bilder!



kön när vi kom..



Joppa vilar.



o jag vilar!



bytte sida så vi låg bredvid ist!



kalabalik..



lite uppfräschade!



turist!?



sovtajm!



Shopping dax!



Hottie-Lottie!



jordgubbs-Joppa!

Fler bilder finns på Fejjan!

stockholm, del 2!

phööö. nu gick vi där, helt saliga!

vi skulle möta upp Lottie vid halv tio på stationen! så vi letade upp en toa inne på bussterminalen där vi bytte om och fräschade upp oss! sen leta vi upp rätt(!) terminal och satte oss och väntade!
och ut kom Lottie, pigg, fräsch och glad! vi skulle inte vara på spa't förens vid 14 tiden så vi gick på stan lite innan! shoppade lite smått och tog en glass i solen!
sen skulle vi ta spårvagn och buss för att ta oss utt till Skepparholmen. jäklar vad krångligt det var! ingen av dom vi frågade visste vart Skepparholmen låg, så vi fick följa våran (ganska krångliga) vägbeskrivning som vi skrivit ut från hemsidan. men tillslut kom vi rätt!

och stället låg helt underbart till, precis vid havet! och det var sjukt fint! vi hitta till vårt rum, som också var till belåtenhet! sen gick vi upp och tog en macka och väntade på att klockan skulle bli 16 så att själv spa-avdelningen öppnade!
där satt vi i varmvattenspooler och bara njöt! sen hade jag o Joppa ansiktsbehandling och Lottie en helkroppsmassage! så himla skönt. och jäklar vad jag somnade till!

efter det vart det en dusch och lite uppfräshning innan det var dags för 3-rättersmiddag! förrätten smaka skit, sparris med cremefräsh och stenbitsrom... vilken konsistens.. euu. varmrätten var god, hjortmedaljonger färskpotatis och rödvinssås! (tyvärr var köttet lite dallrigt..) och till efterrätt var det chokladtårta!

när vi ätit upp så gick vi en liten kvällspromenad innan både jag och Joppa slog ihop. (efter 38 timmars vakenhet!)

vi vaknade på fredagen (inte ett dugg utvilade), och skulle in och shoppa! men det sluta me att Lottie gick själv och jag o Joppa gick o satte oss på en bänk i solen och käka jordgubbar! fast vi shoppade ju lite innan förstås! :)

bilder kommer!


stockholm, del 1!

oh, jesus.. (sagt med amerikansk brytning..) :P
helt sjukt hur man fortfarande kan vara så trött!
tänkte iaf dra en återberättelse om våran stockholms tripp för den som är intresserad! :)

iaf, det började i onsdags! jag och Johanna tog bussen upp till Stockholm, biljetterna till Twilight-fan event skulle släppas på torsdagsmorgonen klockan 08,00. eftersom vi annars skulle åkt upp till sthlm på torsdagen så kunde vi lika gärna åka på onsdagen! det kosta inte något extra eller så. det ända var att vi skulle ligga i en lång jäkla kö. ute.
aja, sagt och gjort. vi anländer till stockholm vid 23-tiden och ut springer vi. jaha, åt vilket håll ska vi?? jag är inte ett dugg haj på stockholm sådär. när jag väl vart i innestan har jag alltid haft någon med mig som guidat mig! vi frågar en taxichaufför som visar oss rätt, och där sprang vi. fullpackade med extrakläder, liggunderlag och en filt. och fram kom vi, och kön, ja det var det värsta jag någonsin sett! vi kom som nummer 400-någonting.. helt sjukt mycket folk! och kön fortsatte att växa o växa hela natten, tror nog att det var närmre 1000 pers där när det väl var dags att släppa biljetterna.
sova var helt uteslutet för min del, alldeles för mycket liv och rörelse och obekvämt. och kallt. jag och Jojja låg och skeda ända fram till som började sopa och tvätta(?) gatorna fram vid 03-04 där.. det bara rann vatten och hela vårat liggunderlag vart genomsurt.. kul!
så vi underhöll oss själv genom att prata skratta och kolla på folk resten av natten!
när klockan vart 06 så började folk packa ihop.. då utbröt ren kalabalik.. helt sjukt, man bara hörde världens skrik bakifrån och när vi vänder oss om kommer hur mycket tjejer som helst springande emot en! det var det sjukaste jag någonsin sett!
som tur är så hade vi nummer, så vi fick rada upp oss 2 och 2 i nummer ordning! tacka fan för det! men vilken panik man såg i tjejernas ögon, det var läskigt!

klockan vart 08, det trodde man aldrig mitt i natten när det var som kallast och jävligast!
och ni;



biljetterna är VÅRA! :)


då var det snart dags då!

klockan sju kommer våran chaufför, då ska först åka in till filmstaden i norrköping för att hämta våra bio-night biljetter! det gick inte betala dom på en gång då sf var överbelastat.. men det gick reservera, och då är ju kruxet att man måste hämta ut dom senast imon, så det är bara att göra't!

sen går bussen till el-stockolmo 20,35 tror jag, kommer vara framme strax efter 23, bara att leta sig fram till hötorget! folk köar redan och har köat sen igår.. så först kommer vi defenetivt inte vara!
men det dyker upp nya frågetecken hela tiden! hur kallt kommer det vara? vad ska man ha på sig? ska man äta något? dricka? underhållning? vi ska ändå tillbriga en hel natt på en av stockholms gator! precis som en uteliggare!
men jag tror vi kommer få jävligt kul! faktiskt! det är ju inte direkt något man gör varje år!

ne, bäst att se över packningen! men återkommer senast på lördag med en uppdatering av resan!

bokat o klaaarrrt!


ett sista,

måste ju bara tillägga att jag idag faktiskt har slutat farma. jag kände att det var dags helt enkelt! och en så länge har jag hållt mig borta, får hoppas jag inte får några återfall! godnatt!

sthlm's tripp!

det är riktigt kul att se hur många det är som ändå läser min blogg fast jag är så dålig på att uppdatera! några tappra ena kolla till och med in när jag inte skrivit något på över ett halvår! cred till er! :)

förra veckan vart det dåligt med uppdateringar, jag hade helt enkelt inte tid. ni får ursäkta helt enkelt! och de kommande dagarna blir nog också ganska tysta från min del.
för det är ju så att jag o Joppa tar bussen upp till sthlm imon kväll, där vi först ska vänta på biljetterna som släpps till Twilight-eventet som är i slutet av juni.
och sen på torsdags morgonen så ska vi möta upp Lottie och gå på stan en sväng innan vi tar oss ut till Skepparholmen där vi ska på spa! ska bli sjukt underbart! jag och Joppa ska ta en varsin ansiktsbehandlig och Lottie ska ta en helkroppsmassage! sen ska vi bubbla, träna, äta 3-rätters och bara koppla av!
sen blir det bussen hem på fredags kvällen, efter en dag med shopping!
jag vet inte med er, men i mina öron låter det som en kanon start på helgen! :P

hit ska vi;
http://www.skepparholmen.se/


det värsta har inträffat..

nåja, nästan iaf. var ute med vild djuret nyss, och där satt hon och krämade som allra bäst och jag tar fram min bajs-påse men jag ser inte att det är hål i den.....
och där var jag, med bajs över hela handen..
jag har nog tvättat, och skrubbat min hand i en kvart efter det. men usch tycker fortfarande att jag ser äckliga bajs-partiklar och att det luktar. :(


tur hon är söt iaf..


RSS 2.0