men ooh.

nu sitter allt ihop igen..
jag orkar tyvärr inte ändra så ni får läsa sådär!

fortfarande.

fortfarande ingen kyl&frys.
fortfarande ingen fläkt.
fortfarande inget internet.
roligt att vi bott här i snart en måndad utan något utav det. och den där gubbjäveln som ska fixa kylen&frysen han ska allt få höra ett o annat när han väl behagar komma.
känns lite tråkigt att jag har bjudit hem alla tjejer på tjejträff på fredag och det inte ens är i närheten av att vara klart.
men men, det hjälper inte att sitta här o gnälla!
vi har allt en liten dongel som fungerar lite då&då, oså har vi våra i-phones så internet har vi lite tillgång till ändå! det ända tråkiga är att vi missar så många hockeymatcher. :S
annars då?
sovrummet, vardagsrummet, badrummet och köket är nästintill klara! lite småpill behövs alltid!
men dom båda hallarna och bebisrummet är inte alls klara! vi fattas möbler helt enkelt! får bli en tripp till ikea inom en snar framtid!
Ullareds tripp i måndags! Jag, Joppa och kusin-Anna åkte! kom hem med en himla massa grejer. stor del av allt var till bebisen! o dyrt blev det!
nu fattas som sagt bara möblerna att lägga allt i! :)
men oj vad lost jag kände mig när jag stod där på babyavdelningen och det finns 1000 olika artiklar av samma varor. förmodligen köpte jag en hel del grejer som vi inte kommer använda alls. men så är det! förvirrande!
58 dagar kvar till beräknad förlossning och jag gick hem från jobbet i fredags! känns helt overkligt att jag förmodligen inte kommer jobba igen förens februari 2012.
det är en lång tid!
nu ska jag dö i soffan tänkte jag, sprang ett par rundor upp till vinden och vart helt slut! svetten bara forssade och blev helt slut i huvudet!

lägesrapport!

fortfarande inget internet. frustrerande!
eller vi har en liten dongel som bara funkar på våran gamla bärbara dator!? hur nu det kommer sig.

flytten gick förvånads värt bra! vi var sammanlagt 6 pers som bar o styrde. eller jag bar nästan inget! lite enkla saker bara! men det fick jag ändå lida för dagarna efteråt.. :S hade sjukt ont i nedre delen av magen, kändes som ben och allt invärtes var påväg att spricka. så efter den helgen har det blivit rätt lugnt för min del!

vi har fortfarande inte kommit helt i ordning, men sånt tar sin tid! vardagsrummet och vårat sovrum är iaf klara, men vi har fortfarande 4 "rum" kvar om man räknar med badrummet! men var sak har sin tid! dock har vi inte fått vår nya kyl&frys och fläkt än. det skulle kommit i mitten på förra veckan. kul jul. sega jävel!

annars så har jag hunnit bli ett år äldre, fick jätte mycket fina presenter och hade en helt underar dag! och jag får tacka så mycket för alla gratulationer! :) så himla roligt!
bebis har blivit betydligt större, det känns! vissa sparkar är fruktansvärt hårda! man kan tro att den lilla använder mina orkan som fotbollar! :)
10 veckor kvar. 10 ynka veckor.
och barnrummet är klart?! hehe, eh nee. just nu är det fyllt med kartonger och annat bråte. ska bli kul att få ta tag i det på riktigt nu! :)

ne, nu ska jag läsa lite Harry Potter! (1 vecka kvar till premiären!)
men det vart en liten lägesrapport! återkommer om ett tag igen!

RSS 2.0