Smakprov..

Sådär, äntligen uppe på benen igen. Hann i princip bara hem ifrån Thailand innan både jag och Cricke vart sjuka. Har legat och hostat, snörvlat och gnällt om vartannat. I förrgår vart det jobb för första gången för min del, men inte förens idag har jag kännt mig riktigt kry. Cricke ligger fortfarande, jävla långvarigt skit  det där.

Hur känns det att vara hemma igen då, efter 3 veckor i paradiset då!?
Hm, låt mig tänka, det suger!
Seriöst, jag ska köpa ett litet hus i något varmt land, sen ska jag bosätta mig där varje vinter. Kylan man möttes av när man klev av planet på arlanda var extrem. Åkte från 35 graders värme till -10 grader, skaplig skillnad.
Nu sitter man bara o kollar på bilderna och undrar hur 3 veckor gick så fruktanvärt fort. Helt oförståeligt. Nästa år åker vi i Januari, och då blir det 4 veckor. Det är redan bestämt, så om det är någon som vill följa med så är det bara hojta!
Ett urval av alla bilder;


 1    2    3  4   5 6    7     8   9    10     11


1. Jag och Cricke på Elefant show.
2. Jag fick en så kallad Elefant massage, var livrädd varenda sekund.
3. Jag med mina nya rastaflätor.
4. Bungalowsen som vi bodde i på Koh-Phangang.
5. Cricke i solnedgången på stranden, underbart fint!
6. Jag i hängmattan utanför bungalown, rätt soft att ligga där.
7. Vattenfall, dock inte regnsäsong, så lite lite vatten.
8. Jag på Rilay beach, helt sjukt fin strand!
9. Hehe, jag och en av många jätte kukar!
10. Utflykt i Krabis skärgård, ser ut ungefär såhär överallt, jag ska äga en sån ö, nån gång.
11. JÄTTE spindeln, som satt i taket när vi vakna. PANIK PANIK.

Där fick ni ett litet smakprov. Tog över 300 bilder, så det är himla svårt att veta vilka bilder man vill lägga upp! Så vill ni se resten får ni helt enkelt masa er över hit!

Ett sistaste.

Inlagg har fran Thailand.
Tack Sanna, du ar en angel!

Nu sitter vi har, mulet som fan, vi har inte haft nagot tur med vadret under Phi-phi vistelsen. Sa det var ett tag sen man solade.. Men vi grater inte for det, vi shoppar och kakar gott och trivs anda. Tyvarr ska vi ju hem redan pa tisdag, tiden har flugit fram. Sa imon ska vi aka natt buss, i 14 timamr till Bangkok, nagot som Cricke ser fram emot extra mycket! Hehe nej da.
Ville bara saga hejda fran Thailand, vi hors om ett par dagar nar vi ar tillbaka i kalla Sverige igen.
Tack for alla kommentarer!

Puss!

Phi-phi.

Nu sitter vi har och har nyss klamt i oss en varsin pizza. Sa det ska vara dagen efter nyar kanske!? Dock vart varat nyar valdigt lugnt, men valdigt mysigt!
Borjade med att kaka en 3 ratters middag med buchettas till forratt, grillad lax som huvudratt, och glass och cheesekake till efterratt! Mm, gott. Hela kalaset gick ca pa 250 svenska kronor. Ratt billigt va! Inklusive dricka, ol och baccardis!
12 slaget fira vi pa stranden, long beach har pa Phi-phi, med fyverkerier och lite smatt och gott. Bland annat Haribo saltlakrits! (Dom som kanner mig vet att jag alskart!) Vart dock sangen ganska snabbt efter 12-slaget, vacktes dock av en himla massa sms och telefon samtal vid ca halv sex-sex pa morgonen! (Tack mamma Camilla for att du vackte oss!) =)
Idag har vi solat hela dagen, grymt varmt har. Mina vatten blasor ar helt borta nu, forsvann i princip samma dag som jag uppdaterade sist!
3 natter kvar har nere sen far vi tillbaka till Bangkok, och sen Sverige. Tiden har gatt otroligt fort, men nu marker man att man borjar sakna vissa saker. Som t.ex. kaffe, mjolk, sin egen sang, sin egen dusch och sa forstas hockeyn! Tack pappa Anders for all uppdatering!

Nu ska vi ut och shoppa lite.
Till Sanna; har du nagra tips pa bra shopping i Bangkok sa skriv garna en kommentar, den stan ar alldeles for stor for att vi ska hitta!

Gott nytt ar och god fortsattning!
Kram fran oss i varmen!

RSS 2.0