stockholm, del 2!

phööö. nu gick vi där, helt saliga!

vi skulle möta upp Lottie vid halv tio på stationen! så vi letade upp en toa inne på bussterminalen där vi bytte om och fräschade upp oss! sen leta vi upp rätt(!) terminal och satte oss och väntade!
och ut kom Lottie, pigg, fräsch och glad! vi skulle inte vara på spa't förens vid 14 tiden så vi gick på stan lite innan! shoppade lite smått och tog en glass i solen!
sen skulle vi ta spårvagn och buss för att ta oss utt till Skepparholmen. jäklar vad krångligt det var! ingen av dom vi frågade visste vart Skepparholmen låg, så vi fick följa våran (ganska krångliga) vägbeskrivning som vi skrivit ut från hemsidan. men tillslut kom vi rätt!

och stället låg helt underbart till, precis vid havet! och det var sjukt fint! vi hitta till vårt rum, som också var till belåtenhet! sen gick vi upp och tog en macka och väntade på att klockan skulle bli 16 så att själv spa-avdelningen öppnade!
där satt vi i varmvattenspooler och bara njöt! sen hade jag o Joppa ansiktsbehandling och Lottie en helkroppsmassage! så himla skönt. och jäklar vad jag somnade till!

efter det vart det en dusch och lite uppfräshning innan det var dags för 3-rättersmiddag! förrätten smaka skit, sparris med cremefräsh och stenbitsrom... vilken konsistens.. euu. varmrätten var god, hjortmedaljonger färskpotatis och rödvinssås! (tyvärr var köttet lite dallrigt..) och till efterrätt var det chokladtårta!

när vi ätit upp så gick vi en liten kvällspromenad innan både jag och Joppa slog ihop. (efter 38 timmars vakenhet!)

vi vaknade på fredagen (inte ett dugg utvilade), och skulle in och shoppa! men det sluta me att Lottie gick själv och jag o Joppa gick o satte oss på en bänk i solen och käka jordgubbar! fast vi shoppade ju lite innan förstås! :)

bilder kommer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0