Jul, med elefanter o apor!

God Jul pa er alla, hoppas ni hade en jatte mysig julafton! Sjalv ar man lite bitter over att missa kalle anka..

Varan julafton var inte som alla andra. Vi gick upp klockan sju for att aka pa dagsutflykt. Vi borjade vid ett kinesiskt tempel, sen vidare ut pa snorklingstur vid tva olika strander. Jatte vackert!
Efter en laaaang formiddag vart det buffe sa till och med Cricke fick noja sig med Thai-mat! Men han tyckte det smaka okej anda!
Efter maten vart man skapligt trott, men ingen rast o ingen ro, upp i bergen skulle vi for att kolla pa vattenfallen. Jatte fint verkligen, men dock inte sa mycket vatten eftersom det inte ar regnperiod nu. Men att klattra 250 meter ratt upp i bergen med packning, och i denna tropiska varme tar pa en.
Sista stoppet for dagen var "Monkey-show" fast dar vart man ratt blast. Showen var 2 apor som satt fast bundna vid varsitt trad.. Det fanns ocksa elefanter, men det hade vi ju redan ridit pa sa det var inte sa intressant..
Pa kvallen gjorde vi lite julklappsshopping-till oss sjalva! Sen somna man gott..

Och idag vakna man och tittar ut over ett muligt koh-phangang, jaha, vad gor man dada? Tar en stadig frukost, spelar lite biljard och bloggar!
6 natter var lite for lange pa denna o:n om man inte ar ett glatt party gang.. Finns inte sa mycket att underhalla sig med. Men om 2 natter bar det av till Krabi, ska bli skont!
Nu ska vi ut i den fuktiga varmen igen..

Saknar er dar hemma.
Puss&Kram

Kommentarer
Postat av: Yuna

GOD JUL Eve!!! Ikväll blir det juldagskrök och det känns lite märkligt att du inte ska vara med då när vi annars är samlade allihopa... Tror inte det går någon nöd på dig dock :)

Ha det fortsatt fint och ha en mysig julhelg. Kramkram

2008-12-25 @ 13:27:10
Postat av: camilla

hej på er. har idag läst allt ni skrivit och det låter som om ni har det bra, Oliver och Filippa är på "footloose" med sina kusiner och sin farmor. Det är bara jag, ralf, Ditte och hundarna hemma. Ganska lugnt alltså. Det är lite kallt ute, typ 2 minusgrader men ingen snö. Alla hälsar så mycket till er båda. Ha ett gott slut på året och ett kul nyår. Ta hand om er och vi ses snart. Puss och kram mamma

2008-12-27 @ 15:47:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0