trött jag bliiiiir.

ååååh. har tagit kopior på ALLA papper och sånt som har skickats in till försäkringskassan, förutom en blankett. en enda blankett.. och gissa vilken jag behöver för att fylla i nästa papper...? blir dödstrött. det gäller att dom måste ha samma uppgifter om och om igen.

tagg tagg tagg!

dåligt med bloggande just för tillfället. men när jag inte har min egen dator där jag har alla bilder och allt annat så känns det inte lika kul! måste fixa det där snarast!
har precis suttit och vräkt i mig ett par rostade mackor med kaviar och till det ett stort glas med kall oboy! kanske inte den nyttigaste frukosten, men fasen i mig den godaste!
måste ladda upp inför matchen idag! Cricke kommer hem från jobbet vid 14 tiden, men han hinner i princip bara vända, innan bilen går till Karlstad! :) första elitseriematchen för i år för min del! ska bli kul, men eftersom dom möter ett lhc, så vet vi ju hur stämningen kommer vara i bilen på vägen hem! så går det när man är fanatisk. :)
annars då? igår börja jag röja lite här hemma! packa ner lite i kartonger, sånt som jag anser att vi inte behöver ha uppe tills vi ska flytta.
1 månad kvar till flytt, men både jag och Cricke jobbar endel så det gäller att packa när tillfälle ges!
nehe, ut med bajs hunden då!

förresten!

igår köpte jag trisslotter!
kommer fram till kassan;
jag: 4 trisslotter, tack!
hon: okej, har du legitimation?
jag: eh, jaa?
hon: ja, alltså, det är helt nytt, vi får inte sälja trisslotter till dom som är under 18.
WHAAAT? okej, jag ser kanske ung ut.. men 17? jag är (snart) 24 och gravid! herrejösses!
vann inte ett skit på trisslotterna heller.. :S

lite bitter.

fruktansvärt tråkig helg. så skönt att jag bara har en natt period kvar att jobba innan jag går hem på havandeskapsledighet. har knappt sovit något den senaste tiden. får kramp i båda benen, inte samtidigt dock, utan med ett par timmars mellanrum. vaknar o skriker rätt ut bara. Cricke blir ju livrädd! fast han får stå ut! han har inget val direkt! efter krampanfallen är det lika bra att gå på toa, sen ligger jag vaken i nån timme o snurrar för jag vet inte hur jag ska ligga. sen somnar jag in, men vaknar lika fort igen av kramp i andra benet. så har det snart vart i en vecka. jippi.
sömnbristen är ett faktum och mitt humör är kört i botten. skulle helst bara ligga ner i ett mörkt rum o bara va.

bebis&valp mys!

ja det har min dag bestått av idag! jag och Anna tog vägarna förbi Jannice på en fika och lite skvaller! :) Så jag har både myst med underbara Enya på 8 månader och deras lilla boxer-valp på 3 månader! ohhh, man blir så sugen på både barn&valp! :)
nu vid 18 tiden ska jag befinna mig på KOCY, nån tjej som ska hålla något föredrag om produkter under graviditet och efter! kan bli lite kul. Ämma ska ju dit så jag känner någon iaf!
imon är det dags för jobb igen, 12-timmars natthelg. så vid 17,30 imon, när folket börjar fira att det är fredag ja då har jag precis stämplat in och har en fruktansvärt jobbig natt att se fram emot. :S
var o hämtade ett par hockey biljetter förut med! torsdag; Färjestad-Linköping!

onsdag!

härligt onsdags väder! :) helt underbart friskt ute!
igår vart det tjej-häng hos Dahlén som sagt! SATC2, idol och en himla massa gottigt! lite mitt i veckan mys! :) kände mig otroligt trött hela dagen igår men när jag väl skulle sova så var jag förstås jätte pigg! typiskt! men jag hade underhållning medans jag låg där, bebisen i magen hade liksom ingen ro i kroppen och låg inte still alls! mysigt :)
idag ska jag o träffa chefen, klockan 15 vare sagt. oduglig tid. mitt i liksom. funderar på om man skulle ta en vända till Ingelsta efterråt. en jacka tack!

vad är oddsen?

skulle ringa min farbror Göran nyss!
ring ring!
"ah det är Göran" sagt med skånsk brytning..
"hej det är Eve".
"vem?"
"Eve?"
"du måste ringt fel"
klick.
jaha? vilken otrevlig typ! fick jag ju inte ens be om ursäkt för att jag ringt fel! och ja, mycket riktigt, fick rätt nummer av pappa och en siffra var fel! men vad är oddsen att han med heter Göran? :)
idag är en seg dag, mår halvt illa hela tiden och är så sjukt trött.. och ändå har jag inte gjort något speciellt. luncha med Joppa förut en sväng. beställ aldrig p2's kyckling paj.. det var nog det vidrigaste jag ätit! även Dahlén joina en sväng mitt i jobbet!
ska även hem till Dalle en sväng nu ikväll, sex and the city vankas! jag har iof redan sett den, men aldrig fel att umgås lite med tjejerna!

hm?

fattar inte, sitter på Crickes dator o skriver.. hoppar över rader o fixar o donar, men sen när jag lägger upp inlägget så flyter ändå allt ihop..? varför?

2 brev.

måndags kväll! har vart en bra måndag!
for in till Joppa som fixade iordning mitt hår! har inte färgat håret sen i april, så det var hög tid! och fint vart det! lite åt det rödare hållet! var så himla länge sen jag var röd-lätt så det var tid för det! :) super nöjd är jag, som vanligt!
kom hem och hade fått 2 brev, ett från försäkringskassan; havandeskapspenningen har gått igenom! :) så himla underbart. fick en hel, så från den 22e november kommer jag bli hemma! fruktandvärt skönt måste jag säga, en ren lättnad!
det andra brevet däremot var från polisen:
"den 4e september körde en person din bil genom Åtvidaberg och körde för fort, vem var personen?"
ja så står det i korta drag! kul! det var så att vi vart fotograferade av fortkörningskameran precis när vi kört bilen. kuuuul! får vi se vad vi får för böter på den då! det komiska är att dom som ägde bilen innan måste fått brevet först, för ägarbytet gick inte igenom förens tis-ons efter!
hastigheten vi snackar om är ca. 60 på 50 väg.
så ett bra och ett dåligt brev!
har precis kollat på ullared! Ola-Conny är ju för skön alltså! haha!
väntar på att Cricke ska komma hem från jobbet med, får ta ett glas apelsinjuice under tiden!

förbannade internet-bank.

söndag och underbart väder ute! :) egentligen skulle jag tagit med fröken Dahlén till stan idag, jag är i stort behov av en jacka meeen den förbannade internet banken funkar ju inte så jag kan inte föra över några pengar till mitt konto. lack jag blir. så jag får snällt gå hemma med min skinn-jacka som inte går att stänga längre.. morr, blir frustrerad.
Crickeline jobbar, så när han kommer hem vid 18 tiden ikväll så ska vi bege oss till närmsta röstningslokal och rösta! vad man nu ska rösta på. inte så insatt faktiskt.
idag går vi in i v.23. shit tiden går så fort.. imorse levde bebisen rövare i magen! var inte still i en sekund! så mysigt o vakna o känna att den lilla hålla på och böka. ren glädje! :)
nehe, får väl ta em promenad i det fina höstvädret!

så var det redan helg!

dåligt med uppdatering på senaste, men mitt internet har lagt av. bara sådär! dålig stil tycker jag!
redan helg som sagt! igår hade jag bjudit hit mina tjej-kusiner från mammas sida; Maria och Maja! det var trevligt, bjöd på tacopaj, parfait och så en himla massa snacks! tråkigt nog så vart det massor snacks kvar! :P:P:P kommer sitta bra till hockeyn sen!
idag var jag trööött. eftersom jag fortfarande är inställd på att vara vaken på nätterna så stallde jag klockan på elva för o fösöka vända om lite. men det gick ju sådär! tog mig upp vid tolv o masa mig ut med Dywisen, o nu hamna jag vid Crickes dator.. undra varför internet funkar här? lustigt.
men eftersom det regnar idag så tänker jag nog snart krypa ner under täcket i soffan o se en film! en perfekt lördag!
Dywa, som skarmar alla med sina rådjurs ögon!

tapeter i mängder!

idag fick vi hem en hel pärm med tapeter! äntligen! har längtat efter att få välja o fixa&trixa lite! dock är det dom vanliga (billiga) borås tapeterna. men vad gör det? skönt att få ett helt hem ny renoverat! perfekt är också att min farbror är fastighetsskötare för kåken, så om vi ville så skulle vi få en extra nyckel så vi kan hålla koll på lyan! perfekt!

idag gick det bättre med sömnen iaf! vaknade bara en gång! så känner mig någorlunda utvilad faktiskt!

ikväll är det dag! elitserienedsläpp! dock bara en match idag, mitt kära Färjestad har premiär imon! taggad? OM!


aj aj aj aj aj aj..

får kramp i vänster vad exakt hela tiden!.. ont som fan gör det.. :S

har precis ätit upp godiset som var kvar sen helgen, oops! nu stallde jag precis in en hel kyckling i ugnen, till det blir det potatis klyftor. yummie! lite tisdags lyx helt enkelt!

dåligt med rubriker..

tur att man vaknar 71 000 jävla gånger för att gå på toa då.. ohh!
dag 2 av 5 avklarad med nattjobb. jag jobba ständig natt ett helt halvår för bara 3 år sen, tyckte det var hur skönt som helst och hade inga problem alls med att somna! men tiderna förändras! den lilla i magen sparkar hela nätterna igenom, det måste vi få bort! h*n kan ju inte vara vaken hela nätterna, det bådar ju inte gott för framtiden! :)

tvättstuga idag då, och regnväder. roligare kan det ju bli! kanske ska slänga på en film och bara krypa ner under en filt? låter som en plan!



Eve-Dywa mys på golvet i hallen!


bara liiite skillnad!

fy fabian. natt jobb är verkligen inget vidare. var så sjuuukt trött. och givetvis så kunde jag inte sova imorse när jag kom hem. låg vaken i en evighet och snurrade i sängen. när jag väl somnat så sov jag oroligt, vaknade flera gånger av lustiga drömmar. halv nio, halv elva och slutligen halv ett. då gav jag upp och gick upp! så jag ska försöka ta något power nap nu innan jobbet.

tog med mig Dywisen ut på en lång promenad förut. gick omvägar för att slutligen göra ett stopp hos farfar! lite juice och vatten fylldes på! bäst att passa på att gå och röra på sig medans jag kan;

v.14;



v.22;



ja, fort går det! :)


Dywa=flugjagare!

japp, en perfekt sådan. dock lite klumpig! när hon hoppar upp för att fånga flugorna (med munnen), så är det ingen liten duns i golvet när hon landar! stadiga 43 kilo som dunsar ner rätt i trägolvet bara! men hon är en fröjd att kolla på! :)

igår vart det bio; Salt. den var okej faktiskt. kanske inte direkt min genre men den funka, sällskapet stog Dahlén och Joppa för! bebis levde rövare i magen under hela filmen! mysigt!

så var det söndag, jobb söndag för min del. 17,30 börjar jag.. slog upp ögonen 08,46 piggare än någonsin. slutar 05,42 imon bitti. känns som jag kommer vara ganska så trött inatt. frågan är hur det kommer gå att jobba natt. tror inte min kropp kommer vara så glad åt det. men förhoppningsvis blir det inte så många natt skift. bara havandeskapspenningen går igenom, men det borde inte vara några problem.
men shít vad komplicerat det är, allt som har med försäkringskassan att göra. 1000 papper som ska fyllas i. om minsta lilla grej. oh, spyr på't.

v.12



v.19


vi saknar dig! <3


uh..

så sjuuukt mätt! slängde ihop lite chili con carne nyss, och jag åt en alldeles för stor portion! nu känner jag bara för att krypa upp i soffhörnet och somna in! :)
det där med att ställa om dygnet gick inte alls bra igår, somna nog innan halv ett igår och vaknade tio i nio. jahopp! nu blir det svårt att vara vaken ikväll också. typiskt. :)

men ikväll blir det iaf bio, salt. vet inte om jag kommer gilla den direkt. inte min typ av film! men den duger nog!

men nu ska jag ut med denna donna;



såhär lägger hon sig alltid när vi börjar klappa på henne! hon är för go ibland!


såja!

kom precis hem från Joppa! vart idol och Yrrol! grymt bra film! :) nu ska jag försöka hålla mig vaken ett par timmar till.. men det blir nog inga problem;





"det våras för vargen" :P


fredag!

fredaaag! äntligen! denna vecka har vart riktigt tung. fruktansvärt jobbigt att jobba förmiddag, så jag är mer än glad över att den är över!
idag sluta vi 11,42 så jag passa på att ta ett power nap när jag kom hem. det gick i sisådär en kvart. sen börja grannen ovanför att typ bila/slipa golv med nån stor apparat så det vibrerar i hela lägenheten. fönstren skallrar o Dywa är livrädd.. så mycket för den sov stunden!

igår var Lottie&Sanna här en sväng! käkade lite mackor och kladdkaka oså kollade på idol förstås! kul med lite spontan häng sådär mitt i veckan.

ikväll jobbar Cricke 12 timmars natt, typiiskt, inget fredagsmys här inte. så jag funderar på att våldgästa Jocke&Joppa! kanske en sväng förbi godislagret med? :P är ju trots allt fredag!

imorse när klockan ringde så hade bebisen disco i magen! låg o snurra o sparka hej vilt! så typiskt att man ska behöva gå upp o stressa till jobbet när man har det så mysigt hemma i sängen..



Dywa lyckas alltid ha tungan ute på alla kort!


shoppat lite sådär.

jäklar vad trött man kan vara då! har gått som i en dimma hela dagen.. det tär verkligen på en att jobba förmiddag.
och igår var jag på ett sånt pissigt humör när jag kom hem. och ändå åkte vi in till stan på lite ärenden, fick nog gråtanfall ca. 5 ggr. tyckte så synd om Cricke&Markus som var med.. kan bli intressant att se hur nästa vecka blir - nattjobb.

iaf, vi har haft spenderar byxorna på oss dom senaste dagarna. bil, soffa, matsalsbord och hundbur har det blivit än så länge. och vi är långtifrån klara! men jag tror det kommer bli riktigt bra! har mina förhoppningar iaf! :) kul med lite nya grejer också!

nu ska jag ta ett litet nap, sen blir det skogen en sväng!


fläskpannkaka!

japp, en sån står i ugnen, så himla gott! :)

helgen gick fruktansvärt fort!
i lördags vart det bil-köp. en Audi A6, säger det er något!? :) den är svart med jätte stora fäljar! rätt snygg ändå! bild kommer, jag har bara inte fått arslet ur och tagit någon än!
efter en snabbtur till Åtvidaberg (där bilen fanns), bar det av hem o stressa. svärfar fyllde ju 50 häromsistens, så han skulle firas! tiden var sagd till 15, mycket dum tid om du frågar mig! det är liksom "mitt i"!
kvällen vart väldigt trevlig, god mat & trevligt umgänge!

igår vart det käk hos päronen, porterstek, hasselbackspotatis och såååås! det där med sås kan syskonen Wall. tror vi hällde mer utanför tallriken än på. båda två!
framåt eftermiddagen vart det en sväng till Ikano huset! inhandla lite bebis kläder! iih, kunde inte hålla mig! dom är ju så puttinuttiga och så söta. man vill bara köpa allt!
vart även en sväng inne på Ikea, lite nya kastruller och dyligt blev det!

bilder kommer! nu väntas mat!

iiih!!!

igår kväll så hände det! vi både såg o kände bebis! :) såg hur magen knuffades ut när den höll på o sparka o ha sig! åh, vilken känsla!

halvvägs!

Du är i vecka 20.

Du har gått 19 fulla veckor och 6 fulla dagar (v19+6).

Du är i 5:e kalendermånaden.

Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).

Du är i trimester två.

Beräknat förlossningsdatum Fre 21 jan 2011

Du har 140 dagar kvar till beräknad förlossning

Du är på dag 140 av 280. (50%).

(hämtat från familjeliv.se)

halvtid redan. otroligt! men så himla härligt! nu ser jag fram emot höst och flytten 1a november. och sedan få börja göra iordning i bebis rum, så man verkligen förstår att det är på riktigt! att det faktiskt kommer flytta in en liten person hos oss! ååh!

men nu måste jag till jobbet!
trevlig fredag!

snart fredag!

så skönt med fredag imon! bara sex timmars jobb dessutom, 11,30-17,42! kan man lätt stå ut med! sen blir det hem o träffa min andra hälft. blir så dåligt med det dom veckorna jag jobbar eftermiddag och han natt..

idag vart det en lunch med Lottie&Erika! vart mycket skratt o skvaller på p2! :) vi skiljdes åt när jag var tvungen att gå o jobba, men det dröjde inte länge innan jag fick se Erika igen! Denna gång in action! det brann lite på jobbet då. dock hade inte jag så mycket med saken att göra, förutom att jag fick sitta ute o frysa röven av mig i ca 1½ timme.. och där kommer Erika ut med full rök-dykar utrustning! haha!

idag är jag trött, magen har vart stenhård hela dagen också! börjar verkligen känns den lilla mer&mer var dag nu! men nu blir det en tidig kväll för mig!
godnatt!


;(



idag, den 2a september skulle min älskade mormor blivit 72 år.
en saknad som aldrig kommer gå över. det finns fortfarande kvällar
då jag bara ligger o gråter.
tanken på att hon aldrig kommer få se, höra eller känna mitt barn,
denn är skrämmande.

mormor, jag älskar dig. <3


höst!

september idag! älskar att det börjar dra sig mot höst och vinter! nu blir det mörka mysiga höst kvällar under en filt med lite stearinljus tända! så himla mysigt! och - ny månad, innebär bara att det är ännu en månad mindre kvar till januari! :)
bebisen liggen o sprattlar lite hej vilt i magen, känns som tusen fjärilar! dock inga "klara" sparkar än!

annars har det blivit väldigt mycket jobbigt jobb denna vecka. har vart ensam valsare.. och för er som inte riktigt förstår vad jag menar med det, så kan man ungefär gemföra det som att sitta o köra bil 8 timmar i sträck, samma koncetration. fruktansvärt jobbigt.

nu sitter jag o äter en liten marabou mjölkchóklad bit och dricker lite mjölk! samtidigt spela jag in fångarna på fortet som rullar på tv'n.


nu så!

nu är pärlan borta! saknar henne redan! så nu är vi bil-lösa. det har nog inte hänt sen jag bodde på ekkällan, och det var ju ett tag sen. men jag tror att bilen får det bra hos sin nya ägare, en riktigt trevlig kille från sthlm!


läskigt.

igår börja jag dagen med att må skit dåligt. spräng huvudvärk & helt täppt i näsan och tjock hals. trodde nästan jag skulle bli sjuk där ett tag. gick iaf upp o ut med Dywisen, vidare in i duschen, o sen stallde mig vid spisen för o fixa matlåda..
.då kände jag mig helt borta, det börja snurra, och det vart helt vitt framför ögonen, jag vart helt "pärl"-svettig på en gång. kunde inte stå upp.. så jag la mig ner, sakta men säkert. låg kanske bara ner i en minut eller två, sen kändes det genast bättre. drack en massa vatten.
förmodligen blodsocker eller blodtrycket - båda var ju dåliga sist jag var hos BM. men händer det igen får jag nog söka fört. obehagligt.

RSS 2.0