Thailand, baby!

Hej&Hallo!
Efter 15 timmar i ett trangt flygplan var det  sa dags att ga ner for landning i Bangkok med bara 11 miljoner invanare. Livet i Bangkok ar tufft och intensivt dar kastas man fran total misar till garcios lyx. Varat hotell, Royal hotel, erbjod maximal standard med swimingpool och passopp. Fran hotellet bokade vi aven varan resterande resa, fran Hua-hin till phi-phi.
Jetlagen satt dar den skulle, vi bokade en kanal resa genom bangkoks alla kanaler som skulle av stapeln klockan 08 pa morgonen, men vi forsov oss till klockan 15(!). Sa totalt den natten sov vi 18 timmar!!
Annars var Bangkok inte nagot for oss, for mycket folk pa for liten yta, med for mycket avgaser! Smogen lag som ett tungt tacke over staden.

Nu befinner vi oss i Hua-Hin. Dar det har blivit lite shopping och lite lite sol! Har dock inte fatt nagon branna an.. Eve har precis gjort rasta-flator i hela haret och Cricke har blivit bundis med tanterna utanfor salongen! Hua-hin ar forovrigt en jatte mysig stad, blivit lite shopping och imon ska vi rida elefant och se pa en elefant show!
Och i overmon bar det av till Koh pangang, dar vi ska stanna i 6 natter, o aven fira jul!

Vi har det  iaf jatte bra, sa ni vet!
Puss&Kram
Cricke&Eve

Kommentarer
Postat av: Japaneese Boy

Vill också rida på Elefanter!

Jävla snöslask och mörker som man får stå ut med istället. Men men ljusnar väl senare med.

2008-12-18 @ 17:51:44
Postat av: sanna

wow kul o höra från er:) ge bangkok en chans till, jag älskar den staden:)

föresten passa upp med o köpa kläder med små pärlor. jag tvätta ett par jeans häromdagen och det bara rasa av pärlor, typsikt eftersom alla jeans utom ett par hade pärlor..hehe ha en fortsatt trevlig resa:)

2008-12-18 @ 22:36:19
URL: http://sannadalle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0