Krabi.

Hej och Halla pa er!
Hoppas allt ar val? Har kunde det vara lite battre faktiskt. Igar sa var vi ute pa en jatte fin strand, Rilay Beach, och vi glomde solkramen pa hotelrummet.. Sa Eve var knall rod i ansiktet igar kvall, och vaknade idag med vattenblasor i hela facet.. Inte sa kul nej. Vi har iaf vart  nere o pratat med en lakare pa ett apotek, sa vi kopte nagon kram osa, sa om 2-3 dagar skulle det vara helt aterstallt. Men det ser redan battre ut, sa det ar nog ingen fara. Var bara imorse som hon hade lite psykbryt och grina lite for att det gjorde ont och for att hon trodde att det skulle se ut sahar i resten av livet.. Men annars ar allt bra!

Bor i en fruktansvart stor bungalow strax utanfor Krabi, djungelnatur ar det med sa det ar grodor o odlor nastan overallt. Personalen ar jatte trevlig och hjalpsam med allting, sa vi ar nojda!
Forsta natten nar vi kom hit sov vi dock i en pyttepytte liten bambu-bungalow med springor overallt. Sa nar vi vaknade igar sa ser vi varldens storsta spindel i taket. Jag skamtar inte, den var sjukt stor. Latt det storsta nagon av oss sett. Och dessutom sa tugga den pa en annan stor spindel, helt sjukt.

Imon ska vi ivag pa utflykt, 4 Islands, hette den, den ska ta oss till Krabis skargard typ. Maste passa oss for solen bara sa att inte blasorna blir varre!

Nu ska jag vacka Cricke som har tagit ett power nap, for nu ska vi ivag pa thai-boxning.. Far vi se hur det ar!

Vi hors snart igen!
Puss&Kram
Eve&Cricke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0